Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Contrabandă, sub multiple forme! Portul Constanța și Portul Constanța Sud (Agigea), provocările celor două porți de intrare în UE

ro

06 Sep, 2022 14:18 2317 Marime text
  • Peste 2.000 de kilometri de frontieră externă UE sunt apărați de polițiști de frontieră, meniți să apere nu numai granițele României ci și, implicit, cele ale Uniunii Europene.
  • Miercuri, 7 septembrie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este inspector principal Andrei Ene, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.
  • Purtătorul Gărzii de Coastă ne va vorbi inclusiv despre Portul Constanța și Portul Constanța Sud și provocările pe care le presupun cele două porți de intrare în UE.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
România peste 2.000 de kilometri de frontieră externă Uniunii Europene, fiind astfel poarta de intrare în Europa.
 
Cei peste 2.000 de kilometri sunt apărați de polițiști de frontieră, meniți să apere nu numai granițele României ci și, implicit, cele ale Uniunii Europene.
 
Unul dintre cele mai intense aspecte cărora polițiștii Gărzii de Coastă și colegii lor din țară trebuie să le facă față este reprezentat de contrabandă, sub multiplele forme pe care le îmbracă.
 
Milioane de țigări de contrabandă sunt oprite la frontierele României, sute de migranți sunt prinși anual, arme ilegale sunt confiscate de polițiști.
 
În întreg acest context, miercuri, 7 septembrie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este inspector principal Andrei Ene, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.
 
Pe parcursul emisiunii, inspectorul principal ne va vorbi pe larg despre munca depusă de polițiștii de frontieră pentru combaterea contrabandei cu țigări și nu numai, dar și despre tehnica de care dispun aceștia.
 
De asemenea, purtătorul Gărzii de Coastă ne va vorbi și despre Portul Constanța și Portul Constanța Sud și provocările pe care le presupun cele două porți de intrare în UE.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii