Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cine a instrumentat și cu ce scop așa-zisa „revoltă" din cadrul Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța?

ro

16 May, 2022 15:33 2349 Marime text
  • Directorul General al Regiei Județene de Drumuri și Poduri, Aurelian Acsinte vorbește, marți, 17 mai ora 14.00 la ZIUA LIVE despre situația din interiorul instituției subordonate Consiliului Județean Constanța


Directorul General al Regiei Județene de Drumuri și Poduri, Aurelian Acsinte vorbește, marți, 17 mai ora 14.00 la ZIUA LIVE despre situația din interiorul instituției subordonate Consiliului Județean Constanța.

Vă reamintim, săptămâna trecută prin intermediul unei scrisori deschise, câteva zeci de angajați își transmiteau nemulțumirile și reclamau managementul defectuos. Aceștia au contestat și organigrama aprobată de către Consiliul de Administrație și Consiliul Județean Constanța prin Hotărârea Consiliului nr. 65/23.02.2022. Este interesant cum această petiție a fost întocmită după ce, directorul general a început implementarea monitorizării, evaluării și controlului activității în cadrul RAJDP. 

Printr-un comunicat de presă, Aurelian Acsinte a informat că scrisoare a fost si semnat exact de persoanele care fac subiectul unei comisii disciplinare aflate în curs de desfășurare, persoane cărora li s-au solicitat rapoarte de activitate, note justificative dar și soluții.

Există o luptă pentru putere la nivelul conducerii RAJDP? Va dori să continue Aurelian Acsinte și după expirarea mandatului de 6 luni?

Ce se va întâmpla cu Regia care a reușit să iasă din insolvență în urmă cu doar șase luni?

De nu funcționează stația de asfalt și ce se întâmplă cu utilajele de construcții defecte?

Aflăm răspunsurile la ZIUA LIVE dimpreună cu propunerile unui plan de management care va fi construit pe trei piloni esențiali.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 










Citește și:

Directorul RAJDP Constanța despre situația tensionată din societate (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii