Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Boala de reflux gastro-esofagian

ro

18 May, 2021 14:28 3666 Marime text



Interviu LIVE miercuri, 19 mai, ora 14.00, cu doctorul Diana Cândescu, medic specialist Gastroenterologie, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria

•    Boala de reflux gastro-esofagian nu trebuie nicidecum ignorată, spun specialiștii, aceasta putând avea complicații importante.
•    Miercuri, 19 mai 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, aflăm de la doctorul Diana Cândescu, medic specialist Gastroenterologie în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, tot ce trebuie să știm despre această boală.
•    ZIUA LIVE poate fi urmărită în direct pe site-ul www.ziuaconstanta.ro sau pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.

Ce reprezintă boala de reflux gastro-esofagian, care este momentul oportun pentru un consult de specialitate când ne confruntăm cu această boală și ce presupune tratarea acesteia.

Acesta sunt doar câteva dintre întrebările la care vom afla răspunsul miercuri, 19 mai 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, de la doctorul Diana Cândescu, medic specialist Gastroenterologie în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

Adesea, această boală tinde să fie mai degrabă neluată în seamă, la momentul apariției sale.

Fie că nu avem timp pentru un consult propriu-zis la medicul specialist, fie că așteptăm, din diferite motive, să treacă „de la sine“, boala de reflux gastro-esofagian nu trebuie nicidecum ignorată, spun specialiștii, aceasta putând avea complicații importante.

Medicul specialist Gastroenterologie Diana Cândescu, doctor în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, ne va răspunde, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 19 mai, ora 14.00, la toate întrebările legate de această boală și vom afla, totodată, ce implică, pe termen lung, tratamentul acesteia.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii