Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Avocatul Ionel Hașotti, din cadrul Baroului Constanța, despre provocările continue ale acestei frumoase, dar solicitante profesii

ro

13 Jul, 2021 13:50 2363 Marime text


Interviu LIVE miercuri, 14 iulie, ora 14.00, cu avocatul Ionel Hașotti, din cadrul Baroului Constanța
 
  • Avocatul Ionel Hașotti a primit recent Premiul „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu“, distincție înmânată de actualul decan al Baroului Constanța, avocatul Cătălin Filișan.
  • Fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România și fost membru al Comisiei Permanente a Uniunii Avocaților din România, apărătorul constănțean Ionel Hașotti a luptat mereu pentru dezvoltarea și apărarea profesiei de avocat, iar rezultatele muncii sale se văd și astăzi.
  • Miercuri, 14 iulie 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, avocatul Ionel Hașotti ne va vorbi despre ce înseamnă să fii avocat în România și despre provocările continue ale acestei frumoase, dar solicitante profesii.
  • Voce puternică pe plan local, invitatul va aborda și probleme de interes ale orașului, de care se lovesc cetățenii, indiferent de statutul ori profesia lor.
 

Fost prodecan și, de două ori, decan al Baroului Constanța, avocatul Ionel Hașotti a primit recent Premiul „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu“, distincție înmânată de actualul decan, avocatul Cătălin Filișan.
 
Cu o exemplară carieră, ce servește adesea, drept sursă de inspirație pentru colegii mai tineri, avocatul Ionel Hașotti și-a legat numele de existența actualului sediu al Baroului Constanța, de pe strada Traian nr. 24B, în plin centru al justiției constănțene.
 
Fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România și fost membru al Comisiei Permanente a Uniunii Avocaților din România, apărătorul constănțean a luptat mereu pentru dezvoltarea și apărarea profesiei de avocat, iar rezultatele muncii sale se văd și astăzi.
 
Miercuri, 14 iulie 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, avocatul Ionel Hașotti ne va vorbi despre ce înseamnă să fii avocat în România și despre provocările continue ale acestei frumoase, dar solicitante profesii.
 
Voce puternică pe plan local, invitatul va aborda și probleme de interes ale orașului, de care se lovesc cetățenii, indiferent de statutul ori profesia lor.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii