Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Au instituțiile statului din Constanța o atitudine echilibrată și onestă în relația cu cetățeanul?

ro

04 Oct, 2023 14:45 1374 Marime text


Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa vorbește la ZIUA LIVE despre activitatea instituției dar și despre problemele din sistemul educațional din județ, despre controalele la stațiile GPL și neregulile constatate dar și despre o eventuală candidatură la alegerile din 2024.


Și tot la ZIUA LIVE discutăm și despre situația din comuna Agigea, după ce reprezentantul Guvernului în teritoriu a atacat hotărârea judecătorească prin care instanța de fond a obligat Prefectura să organizeze un referendum pentru demiterea primarului localității.

În calitate de vicepreședinte al regiunii Sud-Est al PNL la nivel național, vrem să aflăm de la Silviu Coșa cum privește PNL spre confruntările electorale de anul viitor și dacă se impune și pe plan local/ județean o construcție de tip Blocul Democratic, vehiculat la nivel național de liderii Coaliției PSD - PNL.

Urmăriți-ne, joi, 5 octombrie de la ora 15.00.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii