Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Ape învolburate la Constanța. Totul despre tandemul Horia Constantinescu - Decebal Făgădău!

ro

11 Feb, 2024 11:58 1824 Marime text


 
Vineri, 9 februarie a fost ședință la PSD Constanța la care a participat și conducerea centrală a partidului.
Pentru că alegerile locale bat la ușă, social-democrații au fost întrebați cine sunt candidații pentru Primăria municipiului Constanța.
 
Cu vocea tremurândă (n.r. potrivit surselor prezente la ședința de la Năvodari), președintele interimar al organizației municipale PSD, Ion Dumitrache, l-ar fi propus candidat la Primăria Constanța pe Costin Răsăuțeanu (n.r. consilier local), care ar fi fost stabilit, chipurile în urma unui vot intern, dat de membri biroului municipal, și unde Răsăuțeanu ar fi obținut cele mai multe voturi.

Alte propuneri discutate, de formă în Biroul Municipal au fost Horia Constantinescu și Decebal Făgădău dar și alți social-democrați care nu ar fi întrunit numărul de voturi, a lăsat să se înțeleagă Ion Dumitrache. 

Horia Constantinescu, prezent la Năvodari nu a vorbit și a preferat să fie spectator. A fost mirat când, atunci premierul Ciolacu ar fi spus că are nevoie de el la București, pentru că face parte din echipa guvernamentală și nu va candida la Constanța.

Decebal Făgădău nu a fost prezent la ședință, el nemaifiind în acest moment membru PSD.

Sâmbătă, dis de dimineață, după o noapte probabil agitată, Horia Constantinescu i-a trimis un mesaj lui Decebal Făgădău să se vadă la cafea și să pună la cale tandemul social-democrat pentru Primăria, respectiv, Consiliul Județean Constanța, evident, dacă șefii de la București vor fi de acord și vor da drumul la sondajul care să-i măsoare pe cei doi.

Ce-i mână pe cei doi în luptă, dacă sunt pregătiți să preia și conducerea partidului la pachet cu responsabilitatea candidaturilor și cum crede Horia Constantinescu că PSD va îngenuchea în această formulă administrația liberală aflați la ZIUA LIVE, luni, 11 februarie de la ora 13.00.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii