Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. 125 de la înființarea Colegiului Mircea cel Bătrân

ro

04 May, 2021 16:00 3444 Marime text

 
  • Interviu LIVE miercuri 5 mai, ora 14.00, cu profesorul Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național Mircea cel Bătrân“ din Constanța
  • Mirciștii, dar și întreaga comunitate intelectuală din Constanța celebrează anul acesta împlinirea a 125 de ani de învățământ la standarde înalte, în cadrul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța.
  • Miercuri, 5 mai 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, profesorul Vasile Nicoară, directorul CNMB, va discuta despre întreaga tradiție pe care o poartă în sine colegiul, locul unde se pregătesc, de zeci de ani, personalitățile orașului.
  • Totodată, directorul ne va vorbi despre amplele evenimente ce marchează cel de-al 125-lea an de existență a instituției de învățământ.
  • Anul acesta, se împlinesc 125 de ani de la înființarea Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța.


    De-a lungul timpului, instituția de învățământ a avut un rol hotărâtor în formarea elitei intelectuale a Constanței, aici fiind pregătite personalitățile orașului.





Despre întreaga tradiție pe care o poartă în sine Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“, despre evenimentele decisive prin care a trecut pe parcursul existenței sale și despre pregătirea la standarde înalte de care liceenii au beneficiat și beneficiază în continuare în cadrul instituției discutăm miercuri, 5 mai 2021, de la ora 14.00, cu profesorul Vasile Nicoară, directorul CNMB, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.

Totodată, directorul ne va vorbi despre amplele evenimente ce marchează cel de-al 125-lea an de existență a instituției de învățământ, dar și despre numeroasele concursuri internaționale în cadrul cărora mirciștii s-au făcut remarcați.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii