Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu vine la ZIUA Live. Va fi modificat regulamentul parcărilor din municipiu?

ro

01 Mar, 2021 12:29 5432 Marime text

 

Interviu live marti, 02 martie, de la ora 14.00, cu Viceprimarul Constanţei,  Ionuţ Rusu - iată câteva dintre temele pe care le vom aborda:

  • Regulamentul parcărilor publice, care a dat naștere unor dezbateri în cadrul comunității;
  • Grupul consilierilor locali liberali, condus de Ionuț Rusu a centralizat și au inventariat aceste obiecții aduse formei actuale a documentului și le-au depus pe masa primarului Vergil Chitac;
  • Primarul Chițac a decis amânarea votului regulamentului de către Consiliul Local Municipal;
  • Marți, 2 martie 2021, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE aflăm de la viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț RUSU și dacă regulamentul de organizare a parcărilor publice din municipiu va suferi modificări.
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de astăzi.

A fost o decizie administrativă, așteptată atât de locuitorii municipiului Constanța, de mediul de afaceri, cât și de o parte a clasei politice locale.

Proiectul de Regulament a dat naștere unor dezbateri în cadrul comunității iar grupul consilierilor locali liberali, condus de Ionuț Rusu a centralizat și a inventariat aceste obiecții aduse formei actuale a documentului și le-au depus pe masa primarului Vergil Chitac. Aflăm care sunt aceste obiecții la ZIUA LIVE.

Marți, 2 martie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE aflăm de la viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț RUSU și dacă regulamentul de organizare a parcărilor publice din municipiu, va suferi modificări (n.r. de fond ), după ce primarul Vergil Chițac a decis amânarea votului acestuia de către aleșii locali municipali. Documentul cu toate anexele, care includ și tarifele de parcare se află în dezbatere publică.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii