Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Emisiunea a fost reprogramată ÎPS Teodosie vine la ZIUA LIVE! Ce părere are Arhiepiscopul Tomisului despre pedepsirea celor care fac glume pe tema bisericii!

ro

02 Aug, 2022 14:36 1905 Marime text

 
  • ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este invitatul de miercuri, 3 august 2022, de la ora 12.30, al emisiunii ZIUA LIVE.
  • Pe parcursul emisiunii, Înaltpreasfinția Sa va vorbi despre oportunitatea introducerii unei legi similare în România, dar și despre atitudinea pe care ar trebui să o aibă enoriașii în legătură cu glumele care se fac pe tema bisericii.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

UPDATE: Din motive obiective, ce nu țin de activitatea ZIUA de Constanța, emisiunea a fost reprogramată pentru săptămâna viitore, miercuri, 10 august 2022.

O inițiativă constând în strângere de semnături pentru modificarea legii în sensul introducerii unei pedepse cu închisoare pentru cei are glumesc pe seama Bisericii, din Polonia, a stârnit vii controverse în mediul online și nu numai.
 
Diverse păreri, pornind de la gândul că pedeapsa ar fi prea aspră și ajungând chiar până la ideea că cei doi ani propuși ar fi prea puțini, par să fi împărțit în două opinia publică.
 
În întreg acest context, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este invitatul de miercuri, 3 august 2022, de la ora 14.00, al emisiunii ZIUA LIVE.
 
Pe parcursul emisiunii, Înaltpreasfinția Sa va vorbi, totodată, despre oportunitatea introducerii unei legi similare în România, dar și despre atitudinea pe care ar trebui să o aibă enoriașii în legătură cu glumele care se fac pe tema bisericii.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii