Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi ani de administrație liberală la Constanța. Când vom trăi mai bine?

ro

20 Oct, 2022 15:09 2104 Marime text

Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța și președintele Comisiei de Buget, Finanțe, Bănci din Camera Deputaților vine la ZIUA LIVE.

Printre temele de discuție propuse amintim: Investițiile și dezvoltarea, în vederea îndeplinirii obiectivelor liberale, acelea de accesare de fonduri europene dar și toate celelalte oportunități de finanțare, astfel încât să poată fi prioritare proiectele care oferă bunăstare comunităților locale, proiectele de lege depuse în Parlament, procesul României de a adera la Schengen, despre legea ca interzice condamnaților penal să mai candideze la orice tip de alegeri dar și despre colaborările pe plan local între PNL și USR, respectiv PNL și PSD.

Cum va arăta bugetul României anul viitor,

România și-a asumat în fața Comisiei Europene reducerea deficitului bugetar la 3% în anul 2024. În acest an, deficitul este previzionat să fie de 6,24% din Produsul Intern Brut (PIB).
Citeşte întreaga ştire: Ciucă vrea ca proiectul de buget pe 2023 să fie adoptat în Guvern până pe 27 octombrie

în condițiile unei inflații de 10% și în contextul în care Guvernul și-a anumat în fața Europei, reducerea deficitului la 3% în 2024.

Despre echilibrul în 2023 între supravieţuirea bugetului de stat şi păstrarea creşterii economice, vorbește la ZIUA LIVE președintele Comisiei de Buget, Finanțe, Bănci din Camera Deputaților.

 ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii