Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Macovei „Gymboland este locul unde copiii sunt fericiţi!"

ro

21 Mar, 2012 00:00 5653 Marime text
gymboland-dianamacovei3.jpgPărinţii care au nevoie de câteva ore pentru a rezolva anumite probleme sau pentru a face cumpărături au posibilitatea să-şi lase copilaşii în grija personalului de la Gymboland.

Diana Macovei, managerul Gymboland, ne-a acordat un scurt interviu, în care ne-a prezentat avantajele pe care le oferă cele trei locuri de joacă.

Când şi unde a apărut Gymboland?

Primul loc de joacă Gymboland a apărut la Bucureşti, în luna noiembrie 2009. Ulterior, au fost deschise trei locuri de joacă la Constanţa: la City Park Mall - în iunie 2010, la Real 1 - în septembrie 2010 şi la Maritimo Shopping Center pe - 1 martie 2012. Cu siguranţă, dacă în Constanţa se vor mai deschide şi alte centre comerciale, la rândul nostru vom inaugura noi locuri de joacă.

Ce oferă Gymboland copiilor şi părinţilor?

Gymboland oferă copiilor distracţie la maxim, jocuri, bună dispoziţie, iar părinţilor - relaxare. Ştiind că fiica sau fiul sunt în siguranţă la noi, părinţii se pot relaxa la o cafea sau la cumpărături. Mai mult, saltelele, toboganele, balustradele şi restul jucăriilor sunt confecţionate din materiale moi, iar copiii care petrec câteva ore de joacă aici nu se pot răni.

Care sunt calităţile unui angajat al Gymboland?

Majoritatea angajatelor noastre sunt studente la Facultăţile de Psihologie, Pedagogie, Medicină sau Asistenţă socială. Cred că Gymboland este ca un training pentru majoritatea fetelor care îşi vor continua activitatea în domeniu.

Gymboland organizează şi petreceri pentru copii. Care sunt ofertele cu care veniţi?

Gymboland organizează şi petreceri pentru micuţi, oferindu-le diferite jocuri, programe de divertisment şi meniuri delicioase. Cât priveşte petrecerile pe care le organizăm, oferim părinţilor patru pachete tentante. Spre exemplu, o petrecere care durează două ore şi jumătate şi la care participă zece copii costă 300 de lei. Pachetul include invitaţiile, stikere personalizate, şampanie pentru copii, răcoritoare şi apă plată, meniuri şi vouchere cu 5 lei discount. Avem şi pachete de trei ore, de trei ore şi jumătate şi de patru ore. Fiecare pachet conţine diferite distracţii pentru copiii. Toate detaliile le puteţi găsi şi pe site-ul nostru www.gymboland.ro.

Ce reduceri oferă Gymboland?

În fiecare lună venim în întâmpinarea părinţilor cu diferite promoţii la pachetele pentru petreceri. În luna martie toţi clienţii care doresc să facă petrecerea aniversară la Gymboland în Maritimo Shoping Center vor beneficia de 20% reducere, indiferent de pachetul de petrecere pe care îl aleg. La Gymboland în City Park Mall primesc balonul Jumbo şi cadou pentru sărbătorit, dacă aleg pachetul Standard. Clienţii fideli primesc un card de fidelitate, care le oferă o reducere de 5 lei şi fiecare client primeşte un abonament 5+1 gratis. De asemenea, oferim reduceri foarte mari şcolilor şi grădiniţelor care vin cu un grup de minim 10 copii. Pe lângă reducerea care li se oferă pentru intrarea în locul de joacă, ei pot primi o gustare, un suc, se pot plimba cu animăluţele plimbăreţe sau se pot juca cu un animator.

Ce pregătiţi copiilor pentru 1 iunie?

Ca de fiecare dată, pe perioada verii instalăm Jungle Run Gonflabil, un loc de joacă pe malul lacului Tăbăcărie, chiar lângă City Park Mall, o pistă de karting şi o piscină gonflabilă cu bărcuţe, unde îi aşteptăm pe cei mici. Locul de joacă în aer liber va fi deschis toată vara. De1 iunie vom avea animatori, jocuri creative, karaoke, face-painting, jocuri de divertisment. De altfel, cu ocazia sărbătorilor de peste an (Crăciun, Paşte etc.) oferim diferite surprize celor care ne trec pragul. Gymboland este locul unde toţi copiii sunt fericiţi!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii