Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Ce se întâmplă la SCBI la 9 luni de la incendiul care a dus la închiderea spitalului?

ro

27 Jun, 2022 16:20 1928 Marime text
  
 
  • Marți, 28 iunie de la 14.30 discutăm cu managerul SCBI despre cum arată astăzi spitalul. Vrem să știm când va fi reluată activitatea în regim normal, pentru că un spital nu poate funcționa doar cu zece paturi de spitalizare de zi, unde, pacienţii cu boli infecţioase, forme medii şi uşoare, pot fi asistaţi de către medici., dar și când va fi instalat spitalul modular și ce tip de afecțiuni sunt tratate la secția pentru pacienții imunodeprimați din cartierul Medeea

  • Vrem să aflăm și care este starea de spirit a echipei medicale din cadrul SCBI, greu încercată în ultimele luni

 

Dr. Claudia Cambrea manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) Constanța a acceptat să ne acorde un interviu la aproape 9 luni de la incendiul care a dat peste cap funcționarea singurului spital de profil din regiune.

Marți, 28 iunie de la 14.30 discutăm cu managerul SCBI despre cum arată astăzi spitalul. Vrem să știm când va fi reluată activitatea în regim normal, pentru că un spital nu poate funcționa doar cu zece paturi de spitalizare de zi, unde, pacienţii cu boli infecţioase, forme medii şi uşoare, pot fi asistaţi de către medici., dar și când va fi instalat spitalul modular și ce tip de afecțiuni sunt tratate la secția pentru pacienții imunodeprimați din cartierul Medeea.

Nu în ultimul rând vrem să aflăm și care este starea de spirit a echipei medicale din cadrul SCBI, greu încercată în ultimele luni.

Vă reamintim, un puternic incendiu a izbucnit, în 1 octombrie 2021, la secţia de ATI a Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, şapte pacienţi pierzându-şi viaţa. Toţi pacienţii au fost evacuaţi şi internaţi în unităţi medicale din judeţul Constanţa. Ulterior, alte cinci persoane transferate de la Spitalul de Boli Infecţioase şi-au pierdut viaţa.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 


 
 
 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii