Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regiunea-autonomă Mamaia. Nici Poliția Rutieră nu se mai atinge de stațiunea lui Mazăre! Declarația uluitoare a șefului de la Rutieră - Șoferii trenulețului nu au fost sancționați niciodată pentru că merg pe contrasens!

ro

27 Jul, 2013 00:00 3314 Marime text
Cine și de ce i-a „alungat” din Mamaia pe polițiștii de la Rutieră?

     Nu mică ne-a fost mirarea când am văzut răspunsurile: reprezentanții instituției ne aduceau la cunoștință că Primăria Constanța a cerut Serviciului Rutier „acordul pentru înfiinţarea unui traseu de minicare (gen trenuleţ), pe faleza staţiunii Mamaia” cu doar câteva zile înainte să trimitem întrebările. În rest, nici un răspuns concret la întrebările noastre. Astfel, l-am contactat telefonic pe Ciprian Sobaru, șeful Poliției Rutiere, care ne-a declarat că nu înțelege de ce Primăria Constanța a solicitat acordul respectiv, pentru că acesta nu poate avea decât un caracter consultativ. În fine, în ce privește traseul trenulețului, șeful de la Rutieră ne-a declarat că stațiunea intră în raza de competență a Poliției Locale și că Poliția Rutieră nu își mai desfășoară activitatea în Mamaia.

Totul rămâne „în familie”...

     Acest aspect ne-a ridicat mari semne de întrebare cu privire la motivele din cauza cărora polițiștii de la Rutieră s-au „retras” în oraș și nu îi mai pot sancționa pe șoferii care încalcă legislația rutieră în stațiunea Mamaia. Nu că Poliția Locală nu ar avea competența să o facă. Doar că apare o situație cel puțin ironică: Practic, prin faptul că Poliției Locale (care se află în subordinea Primăriei Constanța) îi „revine” stațiunea Mamaia (pe care primarul Radu Mazăre o promovează la greu și unde își petrece mai tot timpul liber în sezonul estival), toate lucrurile care se petrec în Mamaia, și bune, și rele, rămân „în familie”. Uite cum se naște o regiune autonomă...

Citiți continuarea articolului aici: info-sud-est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion 28 Jul, 2013 16:47 Sobarule! Vorbește gura fără tine, o sa vezi ce înseamnă gura bate c...!
  • guzganu rozaliu 28 Jul, 2013 10:57 Constanteni stati linistiti Mazariche vegheaza.Fraieri ca in Constanta greu gasesti.
  • dna corupta 27 Jul, 2013 20:38 e ordin de la ponta,psd si radu stroe sa se faca evaziune totala in mamaia-cluburi-nu dau bonuri fiscale intrare ,bauturi de contrabanda-nu se dau bonuri pe laja la baruri sezlonguri-nu au voie controale--se pot droga si bea la baruri in mamaia nu se face nimic-al queda cod sri
  • Mio 27 Jul, 2013 09:55 Sunt mana in mana. In orice tara civilizata nu poti sa lasi tractoare sau scutere prin parc. Am ajuns o tara africana!! E incredibil ce se intampla!