Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:07 27 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde pentru blocul de șase etaje ridicat de Constantin Chimișliu la Constanța

ro

28 May, 2022 00:00 1556 Marime text
  • Mai exact, este vorba de proiectul „Construire imobil 2S+P+5E+6 retras cu funcțiunea de birouri și locuințe, împrejmuire teren și amenajari peisagere”
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul implementat de omul de afaceri Constantin Chimișliu.
 
Mai exact, este vorba de proiectul „Construire imobil 2S+P+5E+6 retras cu functiunea de birouri si locuinte, imprejmuire teren si amenajari peisagere”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Prelungirea Bucovinei, nr. 1G.
 
Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23 , în zilele de luni-vineri, între orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, până la data de 01.06.2022.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului a avut loc în data de 14.04.2022, la Hotel Maria din municipiul Constanța, b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 2D, județul Constanța, începând cu ora 14.
 
Conform Confidas.ro, Constantin Chimșliu se regăsește în următoarele societăți: Biochem 91 Kimi SRL, Biochem Creditare IFN SA, Terrainvest SRL și Spectrum Agro SRL, toate din Constanța. Amintim că în 2019 scriam că în Topul Capital al milionarilor, pe locul 155, se afla familia Chimişliu. Averea lor a crescut la 38-40 de milioane de euro faţă de anul 2018. Compania Biochem este un nume cu rezonanţă pe piaţa agriculturii, firma fiind înfiinţată în 1991 de către Constantin Chimişliu. Acum, acţionari majoritari sunt fiul lui, Bogdan, şi soţia lui.
 
Virginia şi Bogdan Chimişliu au înfiinţat în anul 1991 Biochem, în prezent una dintre firmele de top pe piaţa de distribuţie de produse pentru protecţia plantelor, seminţe şi soluţii pentru agricultura bio.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Dezbatere publică pentru investiția omului de afaceri Constantin Chimișliu

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii