Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Constantin Chimișliu se poate apuca de construcția blocului de șase etaje din Constanța!

ro

11 Feb, 2023 00:00 3502 Marime text
  • Prin Autorizația de Construire nr. 134 din data de 10 februarie 2023, pe prelungirea Bucovinei nr. 1G din Constanța va fi edificat imobilul
 
Constantin Chimișliu se poate apuca de construire! A obținut, recent, autorizația de construire pentru blocul de șase etaje din municipiul Constanța.
 
Prin Autorizația de Construire nr. 134 din data de 10 februarie 2023, pe prelungirea Bucovinei nr. 1G din Constanța va fi edificat un imobil 2S+P+5E+6Retras cu funcțiunea de birouri și locuințe, împrejmuire teren și amenajări peisagere. Documentul este valabil 12 luni.
 
Amintim că Agenția pentru Protecția Mediului a publicat în data de 14 martie 2022 faptul că la data de 14 aprilie 2022 a avut loc dezbaterea publică privind proiectul imobiliar al lui Constantin Chimișliu, care va construi un imobil 2S+P+5E-6 retras cu funcțiunea de birouri și locuințe, în municipiul Constanța.
 
Imobilul propus va fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Prelungirea Bucovinei, nr. 1G. Conform Confidas.ro, Constantin Chimșliu se regăsește în următoarele societăți: Biochem 91 Kimi SRL, Biochem Creditare IFN SA, Terrainvest SRL și Spectrum Agro SRL, toate din Constanța.

 
Amintim că în 2019 scriam că în Topul Capital al milionarilor, pe locul 155, se afla familia Chimişliu. Averea lor a crescut la 38-40 de milioane de euro faţă de anul 2018. Compania Biochem este un nume cu rezonanţă pe piaţa agriculturii, firma fiind înfiinţată în 1991 de către Constantin Chimişliu. Acum, acţionari majoritari sunt fiul lui, Bogdan, şi soţia lui.


Virginia şi Bogdan Chimişliu au înfiinţat în anul 1991 Biochem, în prezent una dintre firmele de top pe piaţa de distribuţie de produse pentru protecţia plantelor, seminţe şi soluţii pentru agricultura bio.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește Dezbatere publică pentru investiția omului de afaceri Constantin Chimișliu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii