Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Dezbatere publică pentru investiția omului de afaceri Constantin Chimișliu

ro

15 Mar, 2022 00:00 1932 Marime text
  • Imobilul propus va fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Prelungirea Bucovinei, nr. 1G
 
Agenția pentru Protecția Mediului a publicat în data de 14 martie 2022 faptul că la data de 14 aprilie 2022 va avea loc dezbaterea publică privind proiectul imobiliar al lui Constantin Chimișliu, care va construi un imobil 2S+P+5E-6 retras cu funcțiunea de birouri și locuințe, în municipiul Constanța.
 
Imobilul propus va fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Prelungirea Bucovinei, nr. 1G. Tipul deciziei posibile luate de autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanta poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 14.04.2022, la Hotel Maria din municipiul Constanța, b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 2D, județul Constanța, începând cu ora 14. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, cu sediul în mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, până la data de 14.04.2022.
 
Conform Confidas.ro, Constantin Chimșliu se regăsește în următoarele societăți: Biochem 91 Kimi SRL, Biochem Creditare IFN SA, Terrainvest SRL și Spectrum Agro SRL, toate din Constanța.
 
Amintim că în 2019 scriam că în Topul Capital al milionarilor, pe locul 155, se afla familia Chimişliu. Averea lor a crescut la 38-40 de milioane de euro faţă de anul 2018. Compania Biochem este un nume cu rezonanţă pe piaţa agriculturii, firma fiind înfiinţată în 1991 de către Constantin Chimişliu. Acum, acţionari majoritari sunt fiul lui, Bogdan, şi soţia lui.


Virginia şi Bogdan Chimişliu au înfiinţat în anul 1991 Biochem, în prezent una dintre firmele de top pe piaţa de distribuţie de produse pentru protecţia plantelor, seminţe şi soluţii pentru agricultura bio.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constantin Chimișliu, de la Biochem, răspuns cu privire la blocul de 6 etaje de pe strada Prelungire Bucovinei din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii