Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou hotel de opt etaje în Mamaia! Cine este investitorul (document)

ro

19 Sep, 2018 00:00 4933 Marime text
Societatea Lavdor Perla Mării SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar construirii unui imobil de opt etaje, cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică, care urmează a fi ridicat în staţiunea Mamaia, zona hotel Comandor.
 
Terenul pe care urmează să fie amplasată construcţia se află în intravilanul oraşului Constanţa, în staţiunea Mamaia, zona hotel Comandor şi hotel Orfeu, având o suprafaţă de 1.314 mp teren intravilan. Pe amplasament se află o construcţie cu suprafaţa totală de 314 mp, construcţie ce se află în procedură de desfiinţare.
 
Pe amplasament se doreşte a se realiza un imobil cu regim de înălţime P+8E cu funcţiunea de cazare, cu un spaţiu de alimentaţie publică şi parcaje la parter.
 
Clădirea are 40 de apartamente prevăzute cu câte două camere, 16 de trei camere şi 16 studiouri. Rezultă astfel 160 de locuri de cazare. Se vor amenaja 73 de locuri de parcare. Locurile de parcare se vor asigura în parter prin patru automate de parcare: trei automate cu 20 de locuri de parcare şi un loc liber + 1 automat cu 11 locuri de parcare şi un loc liber.
 
Societatea Lavdor Perla Mării SRL a luat fiinţă în 1998, cu sediul social în localitatea Mamaia, municipiul Constanţa, zona Tabără Nord, judeţul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 26.510 lei, cu un număr de 2.651 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociatul SC G&G SRL are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9623%. Restul de 0,0377% aparţine asociatului Ecaterina Gociman. Administratorul societăţii este George Gociman. Domeniul principal de activitate al firmei este „restaurante”.
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, în 2015, firma a avut 0 salariaţi, a avut o pierdere de 8.513 lei, iar cifra de afaceri a fost 0. În 2016, cifra de afaceri a fost tot 0, numărul de salariaţi a fost 0, iar pierderea a fost de 17.092 de lei. În 2017, firma a avut tot 0 salariaţi, o cifră de afaceri egală cu 0, iar pierderea a fost de 24.613 lei.
 
În  secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus de SC Lavdor Perla Mării SRL la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Familia Gociman îşi extinde investiţiile în staţiunea Mamaia! Vrea să construiască două hoteluri de opt etaje
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii