Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de opt etaje în stațiunea Mamaia, în zona Hotel Comandor-Orfeu. Raportul privind impactul asupra mediului, depus la APM Constanța

ro

12 Dec, 2018 00:00 1755 Marime text
Lavdor Perla Mării SRL a depus la Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+8 etaje, cu funcțiunea de cazare și alimentație publică”. Investiția va fi realizată în stațiunea Mamaia, zona Hotel Comandor-Orfeu.
 
Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul APM Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediul titularului.
 
Dezbaterea publică a Raportului privind Impactul asupra Mediului va avea loc la Hotel Gociman Mamaia, din Stațiunea Mamaia, municipiul Constanța, județul Constanța, în data de 15.01.2019, începând cu orele 16.00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii / opinii / observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanta, strada Unirii nr.23, până la data de 15.01.2019.
 
Terenul pe care urmează să fie amplasată construcţia se află în intravilanul oraşului Constanţa, în staţiunea Mamaia, zona hotel Comandor şi hotel Orfeu, având o suprafaţă de 1.314 mp teren intravilan. Pe amplasament se află o construcţie cu suprafaţa totală de 314 mp, construcţie ce se află în procedură de desfiinţare.
 
Pe amplasament se doreşte a se realiza un imobil cu regim de înălţime P+8E cu funcţiunea de cazare, cu un spaţiu de alimentaţie publică şi parcaje la parter. Clădirea are 40 de apartamente prevăzute cu câte două camere, 16 de trei camere şi 16 studiouri. Rezultă astfel 160 de locuri de cazare. Se vor amenaja 73 de locuri de parcare. Locurile de parcare se vor asigura în parter prin patru automate de parcare: trei automate cu 20 de locuri de parcare şi un loc liber + 1 automat cu 11 locuri de parcare şi un loc liber.
 

Despre Lavdor Perla Mării SRL

 
Societatea Lavdor Perla Mării SRL a luat fiinţă în 1998, cu sediul social în localitatea Mamaia, municipiul Constanţa, zona Tabăra Nord, judeţul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 26.510 lei, cu un număr de 2.651 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociatul SC G&G SRL are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9623%. Restul de 0,0377% aparţine asociatului Ecaterina Gociman. Administratorul societăţii este George Gociman. Domeniul principal de activitate al firmei este „restaurante”. În 2015, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 8.513 lei. De asemenea, în anul 2016, societatea a raportat zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 17.092 de lei. Situația fiscală pentru anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 24.613 lei.
 
Citeşte şi:
 
Un nou hotel de opt etaje în Mamaia! Cine este investitorul (document)

 
Familia Gociman îşi extinde investiţiile în staţiunea Mamaia! Vrea să construiască două hoteluri de opt etaje

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii