Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:51 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Gociman îşi extinde investiţiile în staţiunea Mamaia! Vrea să construiască două hoteluri de opt etaje

ro

22 Dec, 2016 00:00 3771 Marime text
Fiecare parcelă de spaţiu verde din staţiunea Mamaia este vânată de investitorii imobiliari care doresc să ridice hoteluri şi pensiuni pentru turiştii care vin la mare în sezonul estival.
 
Recent, două societăţi au obţinut certificatele de urbanism necesare pentru a demara două investiţii imobiliare în staţiunea Mamaia. Astfel, Primăria Constanţa a eliberat certificatele nr. 4379 şi nr. 4380 firmelor Ileva Astral SRL pentru proiectul „Construire Imobil P+8E cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică, împrejmuire şi organizare de şantier“, care se va realiza în staţiunea Mamaia, în zona hotelului Sunquest, respectiv Lavdor Perla Mării SRL, care va construi un „Imobil P+8E cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică“ în staţiunea Mamaia, zona hotelului Comandor - Orfeu.
 
Deşi par două investiţii dezvoltate de două societăţi în zone diferite ale staţiunii, firmele respective au totuşi un numitor comun şi de aceea le prezentăm împreună. Potrivit datelor declarate la Registrul Comerţului, cele două societăţi sunt deţinute de aceiaşi asociaţi.
 
Astfel, Ileva Astral SRL are sediul social în Mamaia, hotel G.G. Gociman, şi un capital social de 200 de lei. Asociaţi sunt G&G SRL, cu sediul social în Tulcea, str. Slt. Gavrilov Corneliu, care are un aport de 190 de lei, adică 95% din cota de participare la beneficii şi pierderi, şi Ecaterina Gociman, născută pe 14.05.1948, care deţine 5% din capital, adică 10 lei. Administratorul societăţii este George Gociman, născut pe 9.06.1951. Societatea se ocupă cu „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”.
 
La rândul său, firma Lavdor Perla Mării SRL a fost înfiinţată în 1998 şi are sediul social în Mamaia, Grup Administrativ Tabăra Nord. Capitalul social al firmei este de 26.510 lei, integral vărsat în 2.651 de acţiuni a câte 10 lei fiecare. Asociaţi sunt aceiaşi SC G&G SRL, care are un aport la capital de 26.500 de lei, adică 99,96% din capital, şi Ecaterina Gociman, care are un aport de 10 lei, adică 0,0377%, iar administratorul societăţii este tot George Gociman. Potrivit codificării CAEN, firma se ocupă cu „restaurante“.
 
Societatea G & G SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul social în Tulcea. Capitalul social, de 514 lei, împărţit în 10 părţi sociale a câte 51,4 lei, este deţinut în totalitate de George Gociman, care este şi administratorul firmei. Potrivit codificării CAEN, firma se ocupă cu „demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii