Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:55 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lavdor Perla Mării a demarat lucrările. Bloc de opt etaje în staţiunea Mamaia (galerie foto)

ro

26 Jan, 2019 00:00 1128 Marime text
În staţiunea Mamaia, zona hotel Comandor şi hotel Orfeu, se lucrează la o nouă investiţie imobiliară. Pe panoul informativ al şantierului se precizează că este vorba despre desfiinţarea unei construcţii cu regim de înălţime parter. În acest sens, Primăria Constanţa a emis, pe data 26.11.2018, autorizaţia de desfiinţare nr. 116. Investitor este societatea Lavdor Perla Mării SRL. Proiectantul general este societatea MDM Expressive Building SRL, iar constructor - societatea Clean Succes SRL.
 
Reamintim că Lavdor Perla Mării SRL a depus, la sfârşitul anului trecut, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+8 etaje, cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică”. Investiţia va fi realizată în staţiunea Mamaia, zona hotel Comandor - Orfeu.
 
Terenul pe care urmează să fie amplasată construcţia se află în intravilanul oraşului Constanţa, în staţiunea Mamaia, având o suprafaţă de 1.314 mp teren intravilan. Pe amplasament se află o construcţie cu suprafaţa totală de 314 mp, construcţie ce se află în procedură de desfiinţare.
 
Pe amplasament se doreşte a se realiza un imobil cu regim de înălţime P+8E cu funcţiunea de cazare, cu un spaţiu de alimentaţie publică şi parcaje la parter. Clădirea are 40 de apartamente prevăzute cu câte două camere, 16 de trei camere şi 16 studiouri. Rezultă astfel 160 de locuri de cazare. Se vor amenaja 73 de locuri de parcare. Locurile de parcare se vor asigura în parter prin patru automate de parcare: trei automate cu 20 de locuri de parcare şi un loc liber + 1 automat cu 11 locuri de parcare şi un loc liber.

Despre Lavdor Perla Mării SRL

Firma a luat fiinţă în 1998, cu sediul social în localitatea Mamaia, municipiul Constanţa, zona Tabăra Nord, judeţul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 26.510 lei, cu un număr de 2.651 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociatul SC G&G SRL are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9623%. Restul de 0,0377% aparţine asociatului Ecaterina Gociman. Administratorul societăţii este George Gociman. Domeniul principal de activitate al firmei este „restaurante”.
 
În 2015, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 8.513 lei. De asemenea, în anul 2016, societatea a raportat zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 17.092 de lei. Situaţia fiscală pentru anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 24.613 lei.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de opt etaje în staţiunea Mamaia, în zona Hotel Comandor-Orfeu. Raportul privind impactul asupra mediului, depus la APM Constanţa

 
Un nou hotel de opt etaje în Mamaia! Cine este investitorul (document)
 
Familia Gociman îşi extinde investiţiile în staţiunea Mamaia! Vrea să construiască două hoteluri de opt etaje

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii