Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel din Mamaia se extinde!

ro

19 Sep, 2016 00:00 4322 Marime text
După o vară prosperă, un hotel din staţiunea Mamaia, Prestige, din zona Complexului Patria, se extinde. În acest sens, a depus un anunţ public privind solicitarea de emitere a acordului de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa. Nancu Stere şi Maria anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare şi extindere imobil existent P+3E alimentaţie publică şi cazare”, propus a fi amplasat în zona Complexului Patria - hotel Prestige, staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa.
 
Potrivit anunţului, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa şi la sediul beneficiarului (Nancu Stere şi Maria), observaţiile publicului putând fi depuse la APM.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Nancu Stere este acţionar în trei societăţi: Dani Lau Tour SRL, firmă aflată în funcţiune, în cadrul căreia funcţionează hotelul Prestige, Brian & Company Scapino SRL şi Pasticeria Scapino SRL, care apar ca radiate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii