Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:35 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un complex imobiliar va prinde formă în cartierul Coiciu. Se vor ridica blocuri cu până la nouă etaje!

ro

06 Oct, 2016 00:00 3288 Marime text
 

Un nou proiect imobiliar se va dezvolta în cartierul Coiciu din Constanţa. Dacă săptămâna trecută Primăria Constanţa eliberase un certificat de urbanism pentru desfiinţarea imobilelor corp C2, de 208 mp, corp C3 - birouri, de 186 mp, şi anexe (suprafaţa totală pe care se desfăşurau lucrările fiind de 394 mp), ieri, investitorii Nicolae şi Gabriela Duşu au obţinut un nou certificat de urbanism de la municipalitate, pentru SC DDN Global SRL.
 
Astfel, potrivit documentului 2974 din 5/10/2016, cei doi investitori vor demara lucrările pe străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 14 și Salcâmilor nr. 11 din Constanţa, pentru proiectul „Construire imobil tronson C cu regim de înălţime S+P+8+9E+NT pentru locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, construire imobil D cu regim de înălţime S+P+4-6E+NT pentru locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter și construire imobil tronson E cu regim de înălţime parter - spaţiu comercial, amenajări exterioare în incintă și împrejmuire“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Nicolae Duşu este implicat în mai multe societăţi comerciale din judeţul Constanţa, el fiind asociat la SC Romteh SRL, radiată, precum şi la Big Universal SRL şi DDN Global SRL, ambele în funcţiune în prezent.
 
Firma DDN Global SRL a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social, potrivit Registrului Comerţului, în municipiul Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 152BIS. Capitalul social al firmei este de 500.000 de lei, integral vărsat în 50.000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare.

Asociat unic al societăţii este Nicolae Duşu, funcţia de administrator fiind deţinută de Dumitru Carapiti. Activitatea principală a societăţii este, conform codificării, „încheierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Societatea DDN Global SRL a primit de la Primăria Constanţa, de-a lungul timpului, contracte pentru realizarea mai multor parcări pe raza oraşului. Acţionarul şi administratorul societăţii fac parte, din 2014, din Consiliul de Supraveghere al SOCEP SA, fiind aleşi pentru un mandat de patru ani, alături de Ion Duşu, Stere Samara şi Ion Stanciu.

Citește și

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii