Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:56 02 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stere Halep își face cramă la Ovidiu! Tatăl Simonei Halep a depus documentația la Mediu

ro

02 Apr, 2023 13:34 4643 Marime text
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă documentația prin care compania SNH Gold Imperial SRL, firmă deținută de familia cunoscutei tenismene Simona Halep, dorește elaborarea unui PUZ pentru introducerea în intravilan a unui lot din localitatea Ovidiu, județul Constanța, pentru construirea unei crame, cu producție, alimentație publică și spațiu comercial.
 
Locația în care urmează să se realizeze investiția, în suprafață totală de 7700 mp din acte se află în extravilanul localității Ovidiu, jud. Constanța. Terenul are accesul auto și pietonal din drumul de exploatare latură sud vestică DE 479 și se învecinează: La nord est - De 499 La sud est: - IE 111418; De 501 La sud vest: De 479 La nord vest: IE 212163.
 
Planul Urbanisic Zonal studiaza o suprafata de teren de 18000 mp, din care se va reglementa suprafata de teren a investitorului , respectiv 7700 mp, restul de teren studiat raprezentand analiza zonei invecinate cu acesta.
 
Documentatia P.U.Z. analizeaza si stabileste reglementarile specifice pentru amplasarea si realizarea obiectivului de investitie CRAMA – PRODUCTIE , ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATIU COMERCIAL Parcela Vn500/1, lot 1, Loc. Ovidiu, Jud. Constanta. Scopul documentatiei PUZ analizate consta in reglementarea zonei studiate in cadrul P.U.Z. si introducerea in intravilan a terenului ce a generat prezenta documentatie, localizata in extravilanul orasului Ovidiu, jud. Constanta.
 
Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementari noi cu privire la: regimul de construire, functiunea amplasamentului, inaltimea maxima admisa, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea cladirilor fata de aliniament si distantele fata de limitele laterale si posterioare ale parcelei.
 
Prevederile Regulamentului Local de Urbanism (RLU) aferent PUZ stabilesc reguli obligatorii aplicabile in limitele P.U.Z., pana la nivelul parcelei cadastrale, contribuind la stabilirea conditiilor si limitelor de recunoastere a dreptului de construire, contine norme obligatorii pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii. RLU produce efecte si devine obligatoriu dupa aprobarea documentatiei de urbanism aferente de catre Consiliul Judetean Constanta si de catre Consiliul Local al Orasului Ovidiu, potrivit competentelor pe care le detine.
 
Având în vedere contextul functional al vecinătăților, pe amplasamentul ce a generat prezenta documentație urbanistică, propunerea se va încadra în urmatorii coeficienți urbanistici:  
  • Regim de înălțime maxim propus : D+P+2E (14,00m);
  • P.O.T. = 35,00%, conform Avizului de Oportunitate nr. 8684/18.07.2022 emis în vedere realizării P.U.Z.;  C.U.T. = 1.0 mp./ A.D.C., conform Avizului de Oportunitate nr. 8684/18.07.2022 emis în vederea realizării P.U.Z.
  •  Funcțiuni: Funcţiuni productie -crama , Funcţiuni comerciale en-detail şi servicii de mari dimensiuni , Alimentatie publica, Funcţiuni de administrarea afacerilor , Funcţiuni terţiare, Anexe· destinate garajelor, depozitării, pazei etc , Spaţii libere pietonale , Spaţii plantate
 
Despre SNH Gold Imperial SRL
 
Firma este înființată încă din anul 1992 și are sediul social în Constanța, pe strada Chiliei nr. 12. Activitatea principal a companiei este „Restaurante”. Asociat unic și administrator este Stere Halep, tatăl Simonei Halep. El mai apare asociat în firma SH Resort SRL. Firma SNH Gold Imperial SRL a raportat un număr de 4 salariați, pentru anul 2021, cu o cifră de afaceri de 489.539 lei și un profit de 1,5 milioane lei.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Este oficial. Ce decizie a luat tatăl Simonei Halep?
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii