Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a respins cererea de intrare în insolvență a firmei controlate de familia Halep! (MINUTA)

ro

09 Jul, 2024 17:00 3119 Marime text 
Tribunalul Constanța a respins astăzi, 9 iulie 2024, cererea de intrare în insolvență a SNH GOLD IMPERIAL S.R.L. (fosta CUBIT S.R.L), controlată de familia Halep.

 
MINUTA
 

Admite contestaţia debitoarei. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de deschidere a procedurii insolvenţei formulată de creditorii HALEP MIHAI, HALEP GHEORGHE şi HALEP TANŢA în contradictoriu cu debtioarea SNH GOLD IMPERIAL S.R.L. (fosta CUBIT S.R.L). Obligă pe creditori, în solidar, să plătească debitoarei suma de 6150,00 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând: 5950,00 onorariu de avocat şi 200,00 lei taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea realizată conform Codului de procedură civilă; cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă. Pronunţată conform art. 396 alin. (2) Cod procedură civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 09.07.2024.

 
Conform portalului instanțelor de judecată Halep Mihai, Halep Gheorghe și Halep Tanța au calitatea de creditor.  


 
Ca debitor apare SNH Gold Imperial SRL (fosta CUBIT SRL) și SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) prin administrator statutar Halep Stere - debitor. 

Despre SC SNH Gold Imperial SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) a fost fondată în februarie 1993, se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de semințe oleaginoase, are sediul social pe strada Chiliei, din Constanța, iar la aceeași adresă mai are sediul Ruzici Virginia și Halep Simona Persoană Fizică Autorizată.
 
Potrivit Termene.ro, SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) are punct de lucru în Mamaia și în Ovidiu, iar Halep Stere, tatăl cunoscutei jucătoare de tenis Simona Halep, asociat unic și administrator.
 
În trecut, Halep Stere a figurat, potrivit Termene.ro, în Hefaistos SRL și în H.Nicolas SRL, radiate.
 
Pentru anul 2023, cu 8 angajați, SNH GOLD IMPERIAL SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 432.919 de lei și o pierdere netă de 1.018.532 de lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tribunalul Constanța, final de proces în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii