Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. Ce decizie a luat tatăl Simonei Halep?

ro

23 Jul, 2020 00:00 3639 Marime text
  • Firma lui Halep, Cubit SRL a devenit SNH Gold Imperial SRL
  • Aceasta a fost firma pe care a funcţionat cafeneaua SH de pe strada Mircea cel Bătrân și pe carte acum tatăl tenismenei vrea să amenajeze o clinică medicală
  • SNH Gold Imperial SRL și-a mutat și sediul social în Constanța de pe Mircea cel Bâtrân pe strada Chiliei

Asociatul unic al societății Cubit SRL a decis schimbarea denumirii firmei în SNH Gold Imperial SRL, precum și a sediului social. Halep Stere a operat această modificare în ultima zi din luna iunie a.c. Potrivit Monitorului Oficial, noua societate SNH Gold Imperial SRL și-a mutat sediul social în Constanța pe strada Chiliei nr. 12, camera 3.

 

Cubit SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 1992, Cubit SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân. Capitalul social subscris de  399.200 lei, integral vărsat, este compus din 39920 de părţi  sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Halep Stere este asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de restaurante.
Fosta societate Cubit SRL, deţinută de Stere Halep, a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 29 aprilie a.c., un act de urbanism, necesar amenajării unei clinici pe bulevarul Mamaia nr. 281 C, lot 1, parter, municipiul Constanţa. Este vorba despre certificatul de urbanims nr. 1596 – „Recompartimentare și amenajare clinică de recuperare cu condiția respectării reglementărilor urbanistice aprobate conform HCL nr. 51/2016. Se admit funcţiunile complementare de la art. 1(utilizări admise) cu urmatoarele condiţii: să aibă posibilitatea de a asigura staţionarea autovehiculelor aferente acestei funcţiuni în incinta parcelelor, conform normelor în vigoare“.
Totodată, Cubit SRL a fost firma pe care a funcţionat cafeneaua SH de pe strada Mircea cel Bătrân.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii