Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sofi Leader Invest SRL anunță o nouă investiție imobiliară în Mamaia Nord

ro

19 Jan, 2023 00:00 1425 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară realizată de compania Sofi Leader Invest SRL, firmă din Constanța.
 
Mediul a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuințe colective P+4E+Spații tehnice, cu spații destinate practicării de activități liberale la parter și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, str. A6 nr. 45.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, pana pe 25.01.2023.
 
Reamintim că în toamna 2020, Mediul a decis că „Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” este decizia autorității în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire P+5E-6Eretras-7Eretras, cu spații comerciale la parter, amenajare teren (piscină) și împrejmuire incintă”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D10 nr. 1, lot 1/1/2/2/1/1/1/1/1/1/1/2, județul Constanța, titular SC Sofi Leader Invest SRL, cu sediul in municipiul Constanța, B-dul Mamaia.
 
Amintim că Societatea Sofi Leader Invest SRL, care a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4 etaje, amenajare şi împrejmuire teren“, solicitând emiterea acordului de mediu, a primit răspuns în anul 2019 de la agenţia de mediu. În urma dezbaterii, APM Constanţa a transmis că este necesară evaluarea impactului asupra mediului. Imobilul va fi ridicat în oraşul Năvodari, prelungirea D20, parcela NNS 158/5, lot 18, număr cadastral 109359.
 
 
Date despre Sofi Leader Invest SRL
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Velicu Alexandru şi Tudoran Cristian Mircea, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de executarea lucrărilor de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Tudoran Cristian Mircea. În anul 2021, firma a raportat 2 salariați, o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei și un profit de 2.340.168 lei.
 
Cristian Mircea Tudoran este asociat unic la MCA Leader Invest SRL.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Bloc de șapte etaje cu piscină, în Mamaia Nord. Cine este investitorul care a primit undă verde de la APM Constanța

 
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii