Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de șapte etaje cu piscină, în Mamaia Nord. Cine este investitorul care a primit undă verde de la APM Constanța

ro

28 Sep, 2020 00:00 3899 Marime text
  • Sofi Leader Invest SRL a primit undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • Firma va ridica un bloc de 7 etaje, cu piscină și alte beneficii pentru riverani și turiști
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru o investiție imobiliară a societății Sofi Leader Invest SRL.
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” este decizia autorității în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire P+5E-6Eretras-7Eretras, cu spații comerciale la parter, amenajare teren (piscină) și împrejmuire incintă”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D10 nr. 1, lot 1/1/2/2/1/1/1/1/1/1/1/2, județul Constanța, titular SC Sofi Leader Invest SRL, cu sediul in municipiul Constanța, B-dul Mamaia.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Amintim că Societatea Sofi Leader Invest SRL, care a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4 etaje, amenajare şi împrejmuire teren“, solicitând emiterea acordului de mediu, a primit răspuns în anul 2019 de la agenţia de mediu.
 
În urma dezbaterii, APM Constanţa a transmis că este necesară evaluarea impactului asupra mediului. Imobilul va fi ridicat în oraşul Năvodari, prelungirea D20, parcela NNS 158/5, lot 18, număr cadastral 109359.


Date despre Sofi Leader Invest SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Velicu Alexandru şi Tudoran Cristian Mircea, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de executarea lucrărilor de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Tudoran Cristian Mircea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii