Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:02 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se desființează o benzinărie Mol din Constanța. A primit undă verde de la Mediu

ro

03 Oct, 2023 17:00 5949 Marime text
 foto: unsplash/  Erik Mclean
  • Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.10.2023.
 
Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul pe care dorește să îl implementeze Mol România Petroleum Products SRL, reprezentată prin Bates International SRL – Ana Stavarache.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului,  pentru proiectul: „Desființare stație distribuție carburanți existentă MOL Constanța 5”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, bd. I.C.Brătianu, nr.50C.  
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.10.2023.
 
Despre Mol Romania Petroleum Products SRL


Conform termene.ro, firma are o cifră de afaceri de peste 9 miliarde lei, cu un profit de 161 milioane lei, cu un număr de 258 de salariați, pentru anul 2022. Sediul social este pe bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 77, Cluj-Napoca, Județ Cluj. Firma este fondată în anul 19965. Asociat unic este Mol Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, din Ungaria, cu administrator Ene Camelia.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Două benzinării MOL din Constanța vor fi desființate! Iată care sunt
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii