Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o benzinărie din Constanța va fi desființată. Acordul de mediu, emis

ro

11 Oct, 2023 12:50 8153 Marime text
 foto: unsplash/  Erik Mclean
Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Mol Romania Petroleum Products SRL. Se dorește, așadar, desființarea unei noi benzinării.

Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru „Desființare Stație Distribuție Carburanți MOL Constanța 4 Dezrobirii”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, strada Dezrobirii nr. 82B.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 18.10.2023.

Despre Mol Romania Petroleum Products SRL


Conform termene.ro, firma are o cifră de afaceri de peste 9 miliarde lei, cu un profit de 161 milioane lei, cu un număr de 258 de salariați, pentru anul 2022. Sediul social este pe bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 77, Cluj-Napoca, Județ Cluj. Firma este fondată în anul 19965. Asociat unic este Mol Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, din Ungaria, cu administrator Ene Camelia.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Se desființează o benzinărie Mol din Constanța. A primit undă verde de la Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii