Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O benzinărie din Constanța va fi desființată! Primăria a emis autorizația de desființare

ro

01 Apr, 2024 16:38 8213 Marime text
 foto: unsplash/  Erik McleanPrimăria Constanța a eliberat o autorizație de desființare pentru Mol Romania Petroleum Products SRL, pentru desființarea unei benzinării.
 
Este vorba de benzinăria de pe strada Dezrobirii nr. 82B, care va fi demolată prin AD 19 din 28 martie 2024.
 
Amintim că în octombrie 2023, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunța publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Mol Romania Petroleum Products SRL. Se dorește, așadar, desființarea unei noi benzinării.

Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru „Desființare Stație Distribuție Carburanți MOL Constanța 4 Dezrobirii”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, strada Dezrobirii nr. 82B.
 
Despre Mol Romania Petroleum Products SRL


Conform termene.ro, firma are o cifră de afaceri de peste 9 miliarde lei, cu un profit de 161 milioane lei, cu un număr de 258 de salariați, pentru anul 2022. Sediul social este pe bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 77, Cluj-Napoca, Județ Cluj. Firma este fondată în anul 19965. Asociat unic este Mol Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, din Ungaria, cu administrator Ene Camelia.

PRECIZĂRI:
 
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Firma care deține benzinăriile MOL, în proces cu Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii