Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construiește un aqua parc la Costinești. Cine este investitorul

ro

17 Jan, 2022 00:00 2777 Marime text
  • O societate amenajează un aqua parc la Costinești, zona Lac
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Sabina Trading Company SRL.
 
Este vorba de „Amenajare aqua parc”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, comuna Costinești, Zona Lac, titular fiind Sabina Trading Company SRL.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului SABINA TRADING COMPANY SRL din municipiul București, B-dul Unirii, nr. 6, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 

Despre Sabina Trading Company

 
Firma are sediul social în București, sectorul 4, pe bulevardul Unirii, fiind înființată în anul 1991. Asociați în firmă sunt Anne Mary Cristina Mihăilescu și Alex Soly Mihăilescu, cel dintâi deținânt 95,45% și cel din urmă 4,55%. Anne Mary Cristina Mihăilescu este administratorul societății. Firma a raportat în 2020 un număr de 28 de salariați, la o cifră de afaceri de 2.455.182 lei, cu o pierdere de 177.964 lei.
 
Conform Confidas.ro, Alex Soly Mihăilescu mai este asociat la AS Balance Services SRL și la AS Balance SRL. Anne Mary Cristina Mihăilescu mai este în AS Balance Services SRL, Tomita Exclusiv SRL, AS Balance SRL, Complex Tineretului Costinești SRL și Complex Tineretului SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Pixabay.com
 
Citește și:


Procesul dintre firma constănțeană Vila Regal SRL și Ministerul Economiei, ajuns la ÎCCJ. Este vizată suspendarea unui ordin

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii