Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce modificări s-au făcut la intersecţia de la City Park. Explicaţiile directorului Confort Urban, Florian Andrei (galerie foto)

ro

28 Mar, 2017 00:00 8336 Marime text
De câteva zile, angajaţii societăţii Confort Urban SRL muncesc de zor la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Soveja. Mai exact, muncitorii lucrează la sistematizarea intersecţiei.
 
„Au fost înfiinţate două insule de aşteptare pentru relaţiile de dreapta ale automobilelor. Alte două insule de aşteptare au fost mărite, ca să ofere mai multă siguranţă pietonilor. De asemenea, se vor monta şi noi semafoare pentru trecerile de pietoni“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Florian Andrei, directorul SC Confort Urban. Tot el a mai spus că o mare parte din investiţie este suportată de NEPI Five Property Development SRL, care deţine mall-ul din parcul Tăbăcărie.
 
De altfel, în vara anului 2015, cotidianul ZIUA de Constanţa a scris despre lucrările demarate de fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments) pe partea carosabilă. În ediţia din 2 iulie 2015, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Două noi sensuri giratorii. Extinderea mall-ului construit de NEPI aduce modificări majore traficului constănţean“, al cărui subiect era modificarea sensului giratoriu de pe bulevardul Al. Lăpuşneanu. Compania obţinuse aviz favorabil de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru a putea construi noile sensuri giratorii, care permit accesul autovehiculelor în parcările centrului comercial.
 
Aceleaşi modificări au fost realizate şi pe bulevardul Soveja, unde s-a construit un alt sens giratoriu, pentru a facilita accesul în şi dinspre parcarea acoperită aferentă City Park Mall. Ambele sensuri giratorii de pe cele două bulevarde ale Constanţei au fost reconfigurate în conformitate cu nevoile existente.

Citeşte şi: 

Două noi sensuri giratorii
Extinderea mall-ului construit de NEPI aduce modificări majore traficului constănțean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii