Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul primit de firma care a demolat Galeriile Soveja. Începe exploatarea la Tortoman?

ro

09 May, 2023 00:00 4799 Marime text
  • Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 12.05.2023.
 
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Corady Star SRL, la Tortoman.
 
Mediul a decis că trebuie să efectueze evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Lucrări de exploatare pentru calcar din perimetrul Valea Carierelor est-suprafață 23260,869 mp din parcela CC254/1/2 – Comuna Tortoman, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în Comuna Tortoman, extravilan, Parcela CC254/1/2, Județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 12.05.2023.
 

Despre Corady Star SRL  



Societatea a fost înființată în anul 2006, de către asociații fondatori Petre Gheorghe Adrian și Corina Mihaela, cu sediul declarat pe Aleea Cutezătorilor nr. 9 într-un aparatment și cu activitate comerț cu amănuntul.

 
Asociații fondatori, familia Petre îl cooptează pe Ungureanu Dumitru în societate, mai întai cu procentul de 33,33% din capitalul social și îl numesc administrator , schimbă sediul social la domiciliul noului asociat cooptat, Constanța, Prel. Sg. Nicolae Grindeanu 11, unde este și în prezent, iar obiectul de activitate se schimbă în lucrări de construcții drumuri și autostrăzi (Mof 4525/28.11.2018).
 

Ungureanu Dumitru devine asociat unic și administrator al societății Corady Star SRL la scurt timp după cooptare , așa cum reiese din Monitorul Oficial nr.4561 din 3 decembrie 2018.

 
În anul 2020, asociatul unic Ungureanu Dumitru renunță la funcția de administrator în favoarea lui Morogan George domiciliat în Constanța, care a completat obiectul de activitate al societății cu extracție pietriș, piatră ornamentală,nisip ,argilă,caolin și producție de rezervoare, cisterne și containere metalice.


Societatea Corady Star SRL, este reprezentată de asociat unic Ungureanu Dumitru, administrator Morogan George, are sediul într-un apartament, la domiciliul asociatului unic, pe strada Prel. Sg. Nicolae Grindeanu nr.11, activitate principală declarată lucrări de construcții de drumuri și autostrăzi.
 

Potrivit Registrului Comerțului societatea Corady Star SRL nu are declarat niciun punct de lucru, singurul sediu social declarat este apartamentul de domiciliu al asociatului unic Ungureanu Dumitru.


În anul 2021, firma a raportat 33 de salariați, la o cifră de afaceri de 18.143.115 lei, cu un profit de 5.660.471 lei.


Compania a încheiat 7 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.016.100,35 lei. Compania a mai câștigat în trecut tot la Mangalia mai multe contracte.


Potrivit www.confidas.ro , administratorul SRL-ului George Morogan mai apare în firmele Concept Comert SRL, Niralex Top Trans SRL și Top Lux Energy SRL. Dumitru Ungureanu este asociat la New Energy Actual SRL


  
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce investiție vrea să facă firma care a demolat Galeriile Soveja din Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii