Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma de apartament care a demolat Galeriile Soveja din Constanța sistematizează aleile și parcurile de la Mangalia. Legături cu Daf Trans 2000 SRL (DOCUMENTE)

ro

10 Oct, 2022 00:00 2686 Marime text
 
 
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 14.024.231.64 lei
  • Asociat unic al Corady Star SRL este Dumitru Ungureanu, iar administrator este George Morogan
  • Potrivit www.confidas.ro , administratorul SRL-ului George Morogan mai apare în firmele Concept Comert SRL, Niralex Top Trans SRL și Top Lux Energy SRL. Dumitru Ungureanu este asociat la New Energy Actual SRL
  • În anul 2021, firma a raportat 33 de salariați, la o cifră de afaceri de 18.143.115 lei, cu un profit de 5.660.471 lei
  • Compania a încheiat 7 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.016.100,35 lei
  • Compania a mai câștigat în trecut tot la Mangalia un acord cadru pentru reabilitare trotuare în municipiu
  • Corady Star SRL și-a adjudecat contractul demolării Galeriilor Soveja din Constanța

 
Municipiul Mangalia a atribuit un contract privind sistematizare pe verticală intrări blocuri, alei, parcări - Lot 1.

Lucrările ce fac obiectul prezentei proceduri se referă la modernizarea rețelei stradale și sunt amplasate în județul Constanța, Municipiul Mangalia.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 14.024.231.64 lei.

Câștigător este Corady Star SRL din Constanța, vezi secțiunea „documente”.
 


Despre Corady Star SRL - firmă de aparatment
 
Societatea a fost înființată în anul 2006,de către asociații fondatori Petre Gheorghe Adrian și Corina Mihaela, cu sediul declarat pe Aleea Cutezătorilor nr. 9 într-un aparatment și cu activitate comerț cu amănuntul.
 
Asociații fondatori, familia Petre îl cooptează pe Ungureanu Dumitru în societate , mai întai cu procentul de 33,33% din capitalul social și îl numesc administrator , schimbă sediul social la domiciliul noului asociat cooptat, Constanța, Prel. Sg. Nicolae Grindeanu 11, unde este și în prezent, iar obiectul de activitate se schimbă în lucrări de construcții drumuri și autostrăzi (Mof 4525/28.11.2018).
 
Ungureanu Petre devine asociat unic și administrator al societății Corady Star SRL la scurt timp după cooptare , așa cum reiese din Monitorul Oficial nr.4561 din 3 decembrie 2018.
 
În anul 2020 , asociatul unic Ungureanu Petre renunță la funcția de administrator în favoarea lui Morogan George domiciliat în Constanța, care a completat obiectul de activitate al societății cu extracție pietriș, piatră ornamentală,nisip ,argilă,caolin și producție de rezervoare , cisterne și containere metalice.



Societatea Corady Star SRL, este reprezentată de asociat unic Ungureanu Petre, administrator Morogan George , are sediul într-un apartament , la domiciliul asociatului unic, pe strada Prel. Sg. Nicolae Grindeanu nr.11 , activitate principală declarată lucrări de construcții de drumuri și autostrăzi.
 
Potrivit Registrului Comerțului societatea Corady Star SRL nu are declarat niciun punct de lucru, singurul sediu social declarat este apartamentul de domiciliu al asociatului unic Ungureanu Petre.

În anul 2021, firma a raportat 33 de salariați, la o cifră de afaceri de 18.143.115 lei, cu un profit de 5.660.471 lei.

Compania a încheiat 7 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.016.100,35 lei. Compania a mai câștigat în trecut tot la Mangalia un acord cadru pentru reabilitare trotuare în municipiu.  

Totodată, Corady Star SRL și-a adjudecat contractul demolării Galeriilor Soveja din Constanța.

Potrivit www.confidas.ro , administratorul SRL-ului George Morogan mai apare în firmele Concept Comert SRL, Niralex Top Trans SRL și Top Lux Energy SRL. Dumitru Ungureanu este asociat la New Energy Actual SRL


 
Aceeași companie dezvoltă în prezent proiectul „Lucrări de exploatare pentru calcar din perimetrul Valea Carierelor Est-Suprafata 23260,869 mp din parcela CC254/1/2 – Comuna Tortoman, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în Comuna Tortoman, extravilan, Parcela CC254/1/2.
 
Despre George Morogan, familia Ungureanu și Daf Trans 2000 SRL
 
George Morogan care administrază firma Corady Star SRL, și este asociat unic și administrator la societatea Concept Comerț SRL, unde inițial a fost cooptat cu 30% de către asociatul unic Ungureanu Ramona Marilena (Monitorul Oficial nr. 3739/21.10.2020), iar ulterior Morogan a devenit asociat unic și administrator(Monitorul Oficial nr.4053/17.11.2020).

Concept Comerț SRL , odată cu cooptarea lui George Morogan , a schimbat sediul social la domiciliul acestuia, Sălciilor 26B,  și are punct de lucru declarat la sediul societății Daf Trans 2000 SRL , respectiv Parcela A903/77 , sola 99, lot 1, Constanța.

Ungureanu Ramona Marilena a fost asociată , din mai 2014, până în martie a.c  când a cesionat părțile sociale către Beu Florin , cu Tudose Lucian în societatea Dowell Company Supplier SRL,a fost  asociat fondator al Corleone Events SRL alături de Tudose Daniela Elena , societatea a cărei radiere și dizolvare au solicitat-o în aprilie 2022(Monitorul Oficial nr. 1361/4.04.2022).
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Primăria Mangalia reabilitează trotuarele din oraş. Ce societate se va ocupa de lucrare (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii