Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:16 30 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce investiție vrea să facă firma care a demolat Galeriile Soveja din Constanța?

ro

19 May, 2022 00:00 7744 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Corady Star SRL, care a ieșit în evidență în momentul demolării Galeriilor Soveja din Constanța.
 
Proiectul pe care îl dezvoltă compania face referire la „Lucrări de exploatare pentru calcar din perimetrul Valea Carierelor Est-Suprafata 23260,869 mp din parcela CC254/1/2 – Comuna Tortoman, Judetul Constanta”, propus a fi amplasat în Comuna Tortoman, extravilan, Parcela CC254/1/2.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
 
Reamintim că la finele anului 2021, începuseră lucrările de demolare a Galeriilor Soveja din Constanța. Corady Star SRL s-a ocupat de acțiunea de pe terenul de 3.200 mp, proprietate a Primăriei Constanța, în administrarea RAEDPP Constanța.
 
Despre Corady Star SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2006, având sediul social în Constanța, pe strada Sg. Nicolae Grindeanu. Activitatea principală, conform codului CAEN, este reprezentată de „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Asociat unic este Dumitru Ungureanu, iar administrator este George Morogan. În anul 2021, firma a raportat 33 de salariați, la o cifră de afaceri de 18.143.115 lei, cu un profit de 5.660.471 lei. Compania a încheiat 7 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.016.100,35 lei. Potrivit confidas.ro, George Morogan mai apare în firmele Concept Comert SRL, Niralex Top Trans SRL și Top Lux Energy SRL. Dumitru Ungureanu este asociat la New Energy Actual SRL.
 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constanța. A început demolarea Galeriilor Soveja (GALERIE FOTO și VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii