Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă înființată în 2022 dorește să ridice două blocuri de 10 și 7 etaje, la Constanța

ro

11 Oct, 2022 00:00 1892 Marime text
  • Firma a fost înființată în luna aprilie 2022, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, nr. 27, din Constanța
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Nova Property Development SRL, care dorește să edifice două blocuri noi în municipiul Constanța.
 
Prin CU 2399 din data de 10 octombrie 2022, firma dorește să edifice pe parcela VN 311/2/2 din Constanța două imobile cu subsol comun – C1 (S+P+9-10E) și C2 (S+P+6-7E) cu funcțiunea de locuire colectivă, împrejmuire, sistematizare pe vertical, amenajări peisagere și organizare de șantier. Primăria face precizarea că documentul nu poate fi utilizat pentru că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate – „toate cladirile vor avea la parterul orientat spre stradă, predominant funcțiuni care admit accesul publicului în mod permanent sau conform unui orar de functionare specific″.
 
Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul celor de la Nova Property Development SRL, care doresc să investească în municipiul Constanța. Este vorba de proiectul „Construire 2 imobile cu subsol comun- C1 (S+P+9-10) și C2(S+P+7-8) cu funcțiunea de locuire colective, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Nespecificată, parcela VN 309/2.
 
Nova Property Development SRL
 
Firma a fost înființată în luna aprilie 2022, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, nr. 27, din Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL. Administrator sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat.

 
Sarayli Murat este asociatul unic de la Kleidco Real Property Development SRL, care a fost înființată în martie 2022. Kaleș Hicabi este unic acționar la HKL Real Property Development SRL, firmă ce funcționează din 2021. Totodată, Kaleș Hicabi apare și în firma Graff Pink Estate SRL, unde este asociat cu omul de afaceri Vural Haci. Conform confidas.ro, Vural Haci mai apare în firmele Country Estate SRL, Black Sea Estate SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Nova Property Development ridică două blocuri de 10 și 8 etaje la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii