Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM susține că nu este necesară efectuarea impactului asupra mediului Nova Property Development, liber să ridice blocuri în Constanța

ro

23 Mar, 2023 00:00 1135 Marime text
  • Este vorba de construirea a două imobile cu subsol comun – C1 (S+P+9-10) și C2 (S+P+6-7) cu funcțiunea de locuire colectivă, la parter spații comerciale, birouri și locuire colectivă, împrejmuire, sistematizare pe vertical, amenajări peisagere și organizare de șantier
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14
  • Comentariile/observaţiile/propunerile publicului interesat se pot înainta până pe 30.03.2023
  • Nova Property Development SRL îi are asociați pe HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL
  • Administratori sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat că nu este necesară efectuarea impactului asupra mediului pentru proiectul dezvoltat de către Nova Property Development, în municipiul Constanța, VN 311/2/2, județul Constanța.

Este vorba de construirea a două imobile cu subsol comun – C1 (S+P+9-10) și C2 (S+P+6-7) cu funcțiunea de locuire colectivă, la parter spații comerciale, birouri și locuire colectivă, împrejmuire, sistematizare pe vertical, amenajări peisagere și organizare de șantier.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până pe 30.03.2023.

Nova Property Development SRL a obținut recent două certificate de urbanism pentru investițiile pe care le realizează la Constanța.

Mai exact, cele două documente CU 123 și CU 124, ambele eliberate pe data de 6 ianuarie 2023, pe parcela VN 311/2/2. Este vorba de „Construire 2 (DOUĂ) imobile cu subsol comun - C1 (S+P + 9-10) și C2 (S+P+6-7E) cu funcțiunea de locuire colectivă la parter spații comerciale , birouri și locuire colectrivă, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier” și de „Construire 2 (două) imobile cu subsol comun - C1 (S+P + 9-10) și C2 (S+P+7-8E)) cu funcțiunea de locuire colectivă la parter spații comerciale , birouri și locuire colectrivă, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier”. Cele două documente sunt valabile 12 luni.
 
Nova Property Development SRL
 
Firma a fost înființată în luna aprilie 2022, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, nr. 27, din Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL.

Administratori sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat.

Sarayli Murat este asociatul unic de la Kleidco Real Property Development SRL, care a fost înființată în martie 2022. Kaleș Hicabi este unic acționar la HKL Real Property Development SRL, firmă ce funcționează din 2021. Totodată, Kaleș Hicabi apare și în firma Graff Pink Estate SRL, unde este asociat cu omul de afaceri Vural Haci. Conform confidas.ro, Vural Haci mai apare în firmele Country Estate SRL, Black Sea Estate SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

A fost stabilită data dezbaterii publice pentru proiectul imobiliar pe care Nova Property Development SRL vrea să îl dezvolte în municipiul Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii