Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:03 02 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nova Property Development ridică două blocuri de 10 și 8 etaje la Constanța

ro

30 Sep, 2022 00:00 808 Marime text
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul celor de la Nova Property Development SRL, care doresc să investească în municipiul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire 2 imobile cu subsol comun- C1 (S+P+9-10) și C2(S+P+7-8) cu funcțiunea de locuire colective, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Nespecificată, parcela VN 309/2.
   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul investitorului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Nova Property Development SRL
 
Firma a fost înființată în luna aprilie 2022, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, nr. 27, din Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL. Administrator sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat.

 
Sarayli Murat este asociatul unic de la Kleidco Real Property Development SRL, care a fost înființată în martie 2022. Kaleș Hicabi este unic acționar la HKL Real Property Development SRL, firmă ce funcționează din 2021. Totodată, Kaleș Hicabi apare și în firma Graff Pink Estate SRL, unde este asociat cu omul de afaceri Vural Haci. Conform confidas.ro, Vural Haci mai apare în firmele Country Estate SRL, Black Sea Estate SRL.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Blocuri de 8 și 10 etaje la Constanța. Investitorii au înființat firma în aprilie 2022

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii