Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocuri de 8 și 10 etaje la Constanța. Investitorii au înființat firma în aprilie 2022

ro

31 Aug, 2022 12:15 1877 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificate de urbanism pentru Nova Property Development SRL, care dorește să investească în construirea de blocuri, compania fiind înființată în anul 2022. Facem precizarea de la bun început că asociații sunt importanți oameni de afaceri din domeniul imobiliarelor.
 
Revenind la investiție, prin CU 1985 din data de 30 august 2022, firma va construi două imobile cu subsol comun – C1 – S+P+9-10 și C2 – S+P+7-8 cu funcțiunea de locuire colectivă, ȋmprejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 

Nova Property Development SRL

 
Firma a fost înființată în luna aprilie 2022, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, nr. 27, din Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL. Administrator sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat.
 
Sarayli Murat este asociatul unic de la Kleidco Real Property Development SRL, care a fost înființată în martie 2022. Kaleș Hicabi este unic acționar la HKL Real Property Development SRL, firmă ce funcționează din 2021. Totodată, Kaleș Hicabi apare și în firma Graff Pink Estate SRL, unde este asociat cu omul de afaceri Vural Haci. Conform confidas.ro, Vural Haci mai apare în firmele Country Estate SRL, Black Sea Estate SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Vural Haci nu poate să ridice un nou bloc de 9 etaje, în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii