Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marco Chim SRL nu renunță la investiția imobiliară de pe bulevardul Mamaia. Primăria Constanța a emis un act de urbanism

ro

09 Apr, 2024 17:00 651 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat societății Marco Chim SRL un certificat de urbanism.
  • Actul este necesar pentru ediuficarea unui hotel pe bulevardul Mamaia din Constanţa.
  • Marius Stamate este asociat unic al firmei Marco Chim SRL.
 
Marco Chim SRL va construi un hotel pe bulevardul Mamaia. În acest sens a solicitat și obținut, pe data de 8 aprilie 2024, de la Primăria Constanța, certificatul de urbanism nr. 912 -  „Construire hotel“, pe bulevardul Mamaia nr. 326 din Constanţa. Actul de urbanism este valabil 12 luni.
 
Reamintim că, în anul 2023, Primăria Constanța a emis pentru Marco Chim SRL și certificatul de urbanism nr. 3009 – „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru  elaborare Plan Urbanistic de Detaliu, întrucât terenul nu este construibil întrucât nu are acces direct sau prin servitute la circulații publice în vederea reglementării circulațiilor și organizarea reţelei stradale pentru accesul la amplasament este necesară studierea printr-o documentație plan urbanistic zonal conform prevederilor art. 47 alin. (2) din LEGEA nr. 350/2001“. Investiția urma să fie realizată pe bulevardul Mamaia nr. 326.
 
 
Tot în 2023, Marco Chim SRL a obținut și certificatul de urbanism nr. 3251 - Prezentul certificat de urbanism Nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru „Construire apart-hotel S+P+9e, împrejmuire teren și organizare de șantier“, întrucât terenul nu are acces direct sau prin servitute la circulații publice Conform prevederilor HGR nr. 525/41996 art. 25 și art. 26 autorizarea executării construcţiilor este permisă numai dacă există posibilităţi de acces carosabil și pietonal la drumurile publice, direct sau prin servitute, conform destinaţiei construcţiei.
 
 

Marco Chim SRL va desființa mai multe clădiri din Satul de vacanță

 
 
La începutul acestui an, Municipalitatea a eliberat un certificat de urbanism pentru desființarea unor clădiri deținute de către Marco Chim SRL, în Satul de Vacanță. Prin CU 216 din 12 ianuarie 2024, firma dorește desființarea construcțiilor existente – C1 – Spațiu comercial „Casa Sibiu” (147 mp) și C7 – anexă spațiu comercial (110 mp). Documentația este valabilă 24 de luni.
 
De asemenea, Primăria Constanța a eliberat CU 1746 din data de 26 iunie 2023, cu privire la imobilul Casa Sibiu. Se dorește, astfel, construirea unui imobil subsol (parcări) + parter înalt (restaurant), împrejmuire teren și organizare de șantier.
 
 

Despre Marco Chim SRL

 
 
Cu sediul pe strada Baba Novac, nr. 106 din municipiul Constanța, Marco Chim SRL a fost fondată în 1992 și desfășoară activități de comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare. Marius Stamate este asociat unic al firmei. Laurențiu Ion Măgura și Marius Stamate sunt administratorii firmei.
 
Potrivit termene.ro, Stamate Marius mai este asociat și administrator în: Vincomaris 98 SRL,  Micos Intermed SRL, Green Heat SRL, Pegas Tour SRL, Melbo Com SRL, Marco Management SRL și  SEA & Sun Business SRL.
 
În 2022, Marco Chim SRL cu 26 de angajați a avut un profit pde este 7,03 milioane de lei și o cifră de afaceri de peste  21,82 de milioane de lei.
De asemenea, în anul 2023, firma cu 13 salariați a raporat o cifră de afaceri de 25.959.438 lei și un profit de 9.547.274 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Investiții Constanța: Marco Chim SRL, obligată de Municipalitate să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru desființarea Casei Sibiu din Satul de vacanță

 
Imobiliare Constanța: Marco Chim SRL vrea să desființeze imobilul Casa Sibiu din Satul de Vacanță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii