Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții Constanța Marco Chim SRL, obligată de Municipalitate să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru desființarea Casei Sibiu din Satul de vacanță

ro

12 Mar, 2024 15:49 1050 Marime text
  • Pe data de 13 martie, Primăria Constanța a emis pentru Marco Chim SRL certificatul de urbanism nr. 649 - Elaborare Plan Urbanistic Zonal.
  • Marius Stamate este asociat unic al firmei.
 
Firma Marco Chim SRL, controlată de Marius Stamate, a obținut un certificat de urbanism pentru o investiție în Satul de Vacanță. Mai exact, Marco Chim SRL vrea să transforme Casa Sibiu în restaurant cu parcare la demisol. 
 
Pe data de 13 martie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 649 - Elaborare Plan Urbanistic Zonal. Astfel, Marco Chim trebuie să elaboreze un PUZ pentru transformarea Casei Sibiu în restaurant cu parcare la demisol.  Actul de urbanims este valabil 12 luni.
 
Reamintim că pe 12 ianuarie 2024, Primăria Constanța a emis Certificatul de urbanism nr. 216 prin care firma dorește desființarea construcțiilor existente – C1 – Spațiu comercial „Casa Sibiu” (147 mp) și C7 – anexă spațiu comercial (110 mp).
 
Pe 26 iunie 2023, Primăria Constanța a eliberat și certificatul de urbanims nr. 1746, cu privire la imobilul Casa Sibiu. Investitourl anunțase că va construi un imobil subsol (parcări) + parter înalt (restaurant), împrejmuire teren și organizare de șantier.
 
Amintim că prin CU nr. 3695 emis pe 13 decembrie 2021, la cererea Marco Chim, pentru Casa Sibiu, din Satul de Vacanță, municipalitatea a răspuns astfel: „Nu poate fi utilizat pentru Construire imobil demisol (parcări) + parter înalt (restaurant), împrejmuire teren și organizare de șantier, întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice privind regimul de înălțime -conform plan Reglementări Urbanistice aferent PUZ aprobat prin HCL nr.44/10.02.2011 pe teren este reglementată a fi executată o construcție Parter”.
 
 

Despre Marco Chim SRL

 
Cu sediul pe strada Baba Novac, nr. 106 din municipiul Constanța, Marco Chim SRL a fost fondată în 1992 și desfășoară activități de comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare. Stamate Marius este asociat unic al firmei. Laurențiu Ion Măgura și Marius Stamate sunt administratorii firmei.
 
Potrivit termene.ro, Stamate Marius mai este asociat și administrator în: Vincomaris 98 SRL,  Micos Intermed SRL, Green Heat SRL, Pegas Tour SRL, Melbo Com SRL, Marco Management SRL și  SEA & Sun Business SRL.
 
În anul 2023, firma cu 13 salariați a raporat o cifră de afaceri de 25.959.438 lei și un profit de 9.547.274 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Imobiliare Constanța: Marco Chim SRL vrea să desființeze imobilul Casa Sibiu din Satul de Vacanță
 
Imobiliare Constanța: Certificat de urbanism, obținut de Marco Chim SRL, la început de an:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii