Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magia sărbătorilor la Solid House! Card cadou de 12.000 de lei pentru cumpărături

ro

29 Nov, 2022 19:18 2097 Marime text
Căldura unei locuințe, un brad într-un colț și o masă îmbelșugată înconjurată de cei dragi – cam așa arată tabloul ideal pentru mulți dintre noi, mai ales în preajma sărbătorilor. În acest sens, Solid House vine cu o ofertă specială de sărbători, pentru a aduce un plus de bucurie celor care achiziționează un apartament într-una din locațiile dezvoltatorilor.

Astfel, la cumpărarea unui apartament, cumpărătorul va primi un card cadou din partea Solid House, în valoare de 12.000 de lei pentru cumpărături în oricare magazin Carrefour. 

Solid House are o poveste ce datează din anul 2010, când a fost demarat primul proiect imobiliar din Constanța, în prezent numărul lor fiind unul mult mai mare. Ramazan Gur este fondatorul societății a cărei istorie ce datează de 12 ani pe piața imobiliară constănțeană a dovedit că Solid House se află în topul preferințelor oamenilor în materie de apartamente noi. 

Compania are proiecte finalizate sau în curs de derulare atât în municipiul Constanța, cât și în Mamaia. Vorbim astfel de mii de apartamente finalizate. Cu un know how specializat, tehnologii cutting-edge și pasiune, apartamentele oferite de către Solid House oferă confort la cea mai înaltă calitate, seriozitate și profesionalism și, cel mai important, un cămin. Cu 8 proiecte finalizate și alte 8 proiecte noi în diferite stadii, familiile pot alege exact ce își doresc – o vedere către mare sau către Lacul Siutghiol, finisaje de cea mai înaltă calitate, zone exclusiviste și un standard ridicat de viață. 

Dezvoltatorul Solid House a raportat în 2021 o cifră de afaceri impresionantă de peste 33,7 milioane lei, cu un profit de 6,7 milioane lei. Peste 500 de persoane își desfășoară activitatea în grupul Solid House. Cele mai noi proiecte sunt Solid Residence Faleză Nord, Solid Residence Smaraldului, Solid Residence Intim, Solid Residence Butoaie, Solid Residence Cazino Mamaia, Solid Residence Jadului, Solid Residence Dezrobirii și Solid Residence Melody Mamaia. Dintre proiectele finalizate amintim Solid Residence Megara, Solid Residence Maior Șofran, Solid Residence Mamaia 383, Solid Residence Mamaia 385, Solid Residence Mamaia 387, Solid Residence Grindeanu, Solid Residence Amurgului, Solid Residence Brătianu. 

Detaliile despre potențialele achiziții se pot discuta la numărul de telefon 0736.888.999 sau se pot cere detalii la adresa de e-mail sales@solidhouse.ro și pe www.solidhouse.ro.

Societatea Solid House SRL s-a clasat pe primul loc în clasamentul firmelor din sectorul construcțiilor. Premiul a fost înmânat către Ramazan Gur. Mesta Marmura și Travertin SRL s-a clasat tot pe primul loc, premiul fiind ridicat tot de către Ramazan Gur.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii