Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Solid House, în luna aprilie, TVA-ul este de 5% pentru locuința de vis de la Constanța

ro

08 Apr, 2024 09:27 848 Marime text
  • În perioada 01.04.2024-30.04.2024, la Solid House, principalul dezoltator imobiliar de la malul mării, oricine achită integral costul unui nou imobil beneficiază de TVA de doar 5%.
  • Proiectele în curs de realizare, la Constanța, de către Solid House sunt Solid Residence Dezrobirii, Solid Residence Faleza Nord și Solid Residence Skyline.
  • O experiență de peste 13 ani pe piața imobiliară din Constanța, concretizată în peste 5.000 de apartamente finalizate și alte 3.000 în curs de dezvoltare, seriozitate și calitate - acestea sunt elementele care caracterizează povestea Solid House în Constanța, cel mai mare oraș-port din ța
Primăvara înseamnă renaștere, un nou start, iar pentru cei care vizează să își cumpere o locuință pentru a o transforma în căminul de vis, la Constanța, o pot face mult mai ușor, cu cea mai nouă campanie lansată de Solid House.

 
În perioada 01.04.2024-30.04.2024, la Solid House, principalul dezoltator imobiliar de la malul mării, oricine achită integral costul unui nou imobil beneficiază de TVA de doar 5%.
 
O experiență de peste 13 ani pe piața imobiliară din Constanța, concretizată în peste 5.000 de apartamente finalizate și alte 3.000 în curs de dezvoltare, seriozitate și calitate - acestea sunt elementele care caracterizează povestea Solid House în Constanța, cel mai mare oraș-port din țară.
 
Printre proiectele finalizate cu succes în Constanța se numără ansamblurile rezidențiale de apartamente noi:
- Solid Residence Melody Mamaia,
- Solid Residence Maior Șofran,
- Solid Residence Amurgului,
- Solid Residence Grindeanu,
- Solid Residence Jadului,
- Solid Residence 383, 385 și 387,
- Solid Residence Smaraldului,
- Solid Residence Mamaia la Butoiae,
- Solid Residence Cazino Mamaia,
- Solid Residene Intim,
- Solid Residence Megara.
 
Proiectele în curs de realizare de Solid House sunt:

- Solid Residence Dezrobirii,
- Solid Residence Faleza Nord
- și Solid Residence Skyline.
 
În oricare din imobilele de mai sus menționate, în luna aprilie, la Solid House, TVA-ul pentru locuințele pe care le scoate pe piață va rămâne fixat la 5%, în loc de 9%.
Cu o poziție strategică, imobilele oferă accesibilitate către orice punct important de interes și către toate facilitățile orașului: mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, supermarket-uri, restaurante, centre comerciale.
Cu un echilibru între o viață activă și recreerea absolut necesară, o locuință aleasă în familia Solid House va deveni, ușor, casa pe care au visat-o toată viața.
 
Programează o vizionare alături de consultanții Solid House, vino să descoperi avantajele de a locui într-un complex rezidențial și alege dintre studio, apartamente cu 2 sau 3 camere!
 
Citește și:
Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!
 
Solid House Holding înființează un parc industrial modern la Constanța. Ramazan Gur – „Proiectul este unul inovator!”
 
Solid House lansează Solid Residence Dezrobirii - cel mai nou concept imobiliar pe piața din Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii