Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marina Park Shopping Center, în linie de start Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL au primit undă verde de la municipalitate

ro

27 Feb, 2015 00:00 6064 Marime text


Primăria Constanţa a emis, pe data de 26 februarie, certificatul de urbanism nr. 598 pentru SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL. Proiectul, intitulat Marina Park Shopping Center, urmează a fi dezvoltat în mai multe faze, până în 2017.

 
Actul emis de municipalitate constă în „Construire imobil cu regim de înălţime parter înalt cu funcţiunea magazin retail, realizarea de parcări supraterane, amenajarea incintei cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, amplasare semnale publicitare, împrejmuire teren, branşare utilităţi, organizare de şantier“. Viitoarea investiţie va fi realizată pe strada Soveja nr. 15B, lot 1, pe locul fostei baze RATC Constanţa. Proiectul, intitulat Marina Park Shopping Center, urmează a fi dezvoltat în mai multe faze, cu finalizare până în 2017.

 Despre investitor

Bogaris Residential Rom Cuatro SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Duiliu Zamfirescu. Capitalul social subscris este de 122.511.531 de lei, integral vărsat, fiind compus din 1.123.959 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 109 lei. Asociatul firmei este societatea Bogaris Residential 4 SLU, cu sediul social în Spania, Pabellon Monorrail, iar administratori sunt El Burgo de Pudio SLU, cu sediul social în Spania, Sevilla, reprezentat prin Rodrigo Charlo Molina, născut în anul 1960, în Spania, Melibera SLU, cu sediul social în Spania, Sevilla, reprezentat prin Gonzalo Maria Melgarejo Martinez de Avellanosa, născut în 1959, în Spania, Ibertas Proyectos 1 SLU, cu sediul social în Spania, Sevilla, reprezentat prin Francisco Javier Charlo Molina, născut în anul 1963, în Spania, Gongaltres SLU, cu sediul social în Spania, Sevilla, reprezentat prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, născut în anul 1958 în Spania, şi Manyara SLU, cu sediul social în Spania, Sevilla, reprezentat prin Manuel Alfonso Moyano Reyes. Activitatea principală, conform codificării CAEN, este „dezvoltare (promovare)“.
 
Sursa poze: skyscrapercity.com

CItește și:

Un nou centru comercial în Constanţa
Spaniolii investesc în hipermarketul Marina Park Shopping Center (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii