Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța PUD pentru construirea unui imobil cu patru etaje în cartierul Tomis Plus, lansat în consultație publică (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2024 17:00 628 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în consultare documentație elaborare PUD pentru construire imobil locuinte P+4E, pe strada Berlin 9 din municipiu
  • Terenul pe care se realizează constructia are 500mp, front de 1 8,54m la strada Berlin și str.Zagreb și front de 26,97m la str.Praga
  • Pe terenul studiat nu se află nici o construcție, în prezent acesta fiind liber de construcții și neamenajat
  • Beneficiarii Planului Urbanistic de Detaliu sunt Daniel și Marwan Abumunsharm iar elaborator este Biroul Individual de Arhitectură, Roxana Mărculescu
  • Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile online pe site-ul municipalității până pe 20 aprilie a.c.
 



 
Primăria Constanța a lansat în consultare documentație elaborare PUD pentru construire imobil locuinte P+4E, pe strada Berlin 9 din municipiu.
 
Amplasamentul este situat în zona nord vestică a Constanței, în cartierul Tomis Plus, între str.Berlin, str.Zagreb și str.Praga, cu aliniament pe trei laturi la aceste străzi.
 
Terenul pe care se realizează constructia are 500mp, front de 1 8,54m la strada Berlin și str.Zagreb și front de 26,97m la str.Praga.
Forma terenului este de patrulater regulat.
Pe terenul studiat nu se află nici o construcție, în prezent acesta fiind liber de construcții și neamenajat.
 
Zona beneficiază de acces facil din arterele importante de circulaţie din zonă respectiv din Bulevardul Tomis.
 
Vecinătăţile sunt reprezentate de zone rezidenţiale în regim colectiv (în imobile cu regim de înălțime P+3EP+4E).
 
În vecinatatea terenului care face obiectul PUD se află terenuri aparţinând domeniului public al primăriei municipiului Constanţa și terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice.
 
Zona studiată este parte dintr-o zonă cu funcțiuni de locuire și colectivă, completate de funcțiuni de proximitate,necesare funcțiunii principale de locuire.
 
Beneficiarii Planului Urbanistic de Detaliu sunt Daniel și Marwan Abumunsharm iar elaborator este Biroul Individual de Arhitectură, Roxana Mărculescu.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile online pe site-ul municipalității până pe 20 aprilie a.c. în atenția Biroului Planificare Urbană, prin email: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa Primaria Municipiului Constanța - Bd. Tomis,nr. 51 , etaj 2,cam.21.
 
Comunicarea rezultatelor se va face în perioada 21 - 31.04.2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 

Ședință CLM Constanța Consilierii aprobă un PUD pentru ridicarea unei locuințe pe strada Iosif Ivanovici (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii