Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Consilierii aprobă un PUD pentru ridicarea unei locuințe pe strada Iosif Ivanovici (DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2024 12:27 483 Marime text
Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța, care se va desfășura, în format fizic, joi, 28 martie 2024, se află și un proiect ce vizează aprobarea unui PUD pentru o construcție imobiliară.
 
Este vorba de proiectul de hotărâre nr. 115/2024 privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire locuință și dependințe, str. Iosif Ivanovici nr. 1A, investitor Budeanu Mihai  iniţiator: primar Vergil Chiţac.
 
Conform referatului de aprobare, se analizează cererea prin care se solicită aprobarea unui PUD – construire locuință și dependințe, pe strada Iosif Ivanovici nr. 1A. Planul Urbanistic de Detaliu își propune studierea elementelor urbanistice referitoare la dimensionarea, reglementarea retragerilor faţă de limitele de proprietate, funcționalitatea și aspectul arhitectural, integrarea și armonizarea noii construcții și a amenajărilor propuse cu cele existente în zonă, rezolvarea circulației carosabile și pietonale, circulația juridică a terenurilor și echiparea cu utilități edilitare.
 
Terenul care generează P.U.D. este proprietatea privată a familiei Budeanu (Budeanu Mihai şi Budeanu Marcela), confort Contractului de vânzare-cumpărare autentificat cu nr. 2440 din 20.10.2021, emis de S.P.N. Dimancea Anda Denisa şi Oprescu Adela.
 
 
 
 În secțiunea „Documente” poate fi vizualizat proiectul de hotărâre

Citește și

Proiectul bugetului Confort Urban SRL Constanța pentru anul 2024, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii