Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:46 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 650.000 de euro Municipiul Medgidia cumpără energie electrică pentru iluminatul public până în martie 2024. Cine i-o vinde (DOCUMENT)

ro

29 Mar, 2023 00:00 914 Marime text
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Primăria Municipiului Medgidia a atribuit companiei Hermes Energy International SRL contractul privind furnizarea de energie electrică de joasă tensiune pentru iluminat public.
 
Atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, fiind depuse în total două oferte pentru contract.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 3.200.670 de lei fără TVA, adică aproape 650.000 de euro, la cursul actual, față de suma estimată inițial, de 4,2 milioane de lei.
 
În descrierea succintă a contractului se arată că acesta vizează „furnizare energie electrică pentru punctele de consum aparținând Municipiului Medgidia, pentru perioada 1 aprilie 2023 - 31 martie 2024“.
 
Se mai precizează în informațiile oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre Hermes Energy International SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 28 martie 2023, societatea Hermes Energy International a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Păulești, județul Prahova și se ocupă de comercializarea energiei electrice.
 
Asociați sunt Valentin Bogdan Enoiu, Florian Butuc (care este și administrator) și Silviu Angelescu, alături de compania Finlang Capital SRL, din București, Sectorul1.
 

Numele lui Valentin Bogdan Enoiu se leagă și de societățile Unicorn Buzz Cluj, Hub Work, MRM Parteneri, Quantum Green Energy, Momentum.Emc, B.V.McCann-Erikson, STX Intelligence și Strix Solutions – toate din București.
 
Florian Butuc figurează și în Hyperexergia și Hermes Energy & Gas, ambele din București.
 
Silviu Angelescu, la rândul său, mai figurează și în Oscar Turism Constanța.
 
Societatea Filnlang Capital este controlată de SC Perini Lang Holding  SRL din București, care le are ca asociați pe Maria Pătrășcioiu și Mihaela Mureșan. Administrator este Maria Pătrășcioiu.
 
Pentru a reveni la Hermes Energy International, societatea a declarat în 2021 șase angajați, profit peste 2,44 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 62,02 milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în București, Sectorul 1.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Hermes Energy International SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.594.093,20 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate numărându-se Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 350, Comuna Cirta, Comuna Doftana, Municipiul Moinești, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Medgidia
Proiectul privind stabilirea și indexarea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2024, în consultare publică (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii