Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism pentru firma lui Ion Dumitrache. Vizat, Bufetul Felix din Mamaia!

ro

30 May, 2023 15:05 1424 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Marina & Santis SRL, care dorește să investească în viitor la Bufetul Felix din Mamaia.
 
Mai precis, prin CU 1544 din data de 30 mai 2023, firma amintită dorește extinderea Bufetului Felix – alimentație publică P+2E+terasă circulabilă. Documentul este valabil 24 de luni, fiind vizat imobilul din stațiunea Mamaia.
 
În ședința de Consiliu Local din Martie, a fost aprobată vânzarea unui teren din stațiunea Mamaia către societatea Marina&Santis a liderului PSD Constanța, Ion Dumitrache. Proiectul a trecut atuncu cu 19 voturi pentru și 7 voturi împotrivă.
 
Marina & Santis SRL, înființată în 1991 și controlată de Ion și Maria Dumitrache, a solicitat Consiliului Local Municipal Constanța cumpărarea terenului în suprafață de 854 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, Bufet Felix, în baza contractului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros.

Ion Dumitrache este președintele organizației PSD municipiu Constanța, dar și un prosper om de afaceri.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

A fost aprobată vânzarea unui teren din stațiunea Mamaia către societatea Marina&Santis a liderului PSD Constanța, Ion Dumitrache


Cât trebuie să plătească firma pesedistului Ion Dumitrache pentru terenul din stațiunea Mamaia? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii