Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:09 08 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel de 8 etaje în Mamaia. Primăria Constanța a emis autorizația de construcție. Cine este investitorul

ro

05 Jun, 2020 00:00 2254 Marime text
  • Cușu Iancu a primit Autorizația de Construcție de la primărie pentru ridicarea unui hotel de 8 etaje
  • Investiția este amplasată în stațiunea Mamaia
Cușu Iancu investește în continuare în imobiliare! A obținut pe 3 iunie, de la Primăria municipiului Constanța, Autorizația de Construire cu numărul 849 pentru ridicarea unui hotel în stațiunea Mamaia.

Astfel, conform AC 849/03.06.2020, omul de afaceri urmează să construiască un imobil D+P+5-8E cu destinația de hotel apartament, împrejmuire teren,organizare de șantier și amplasare firmă luminoasă.
În urmă cu un an, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a declarat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil D+P+5-8E cu destinaţia de Hotel Apartament cu 111 unităţi şi împrejmuire teren”, amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Pinguin.
Terenul are o suprafaţă de 2.292 mp, potrivit actelor de proprietate şi măsurătorilor cadastrale, aparţinând de către societatea Real Estate Investment SRL. Zona unde va răsări noul hotel cuprinde hotelurile Pinguin şi Scandinavia şi vile turistice.
Pentru funcţiunea propusă de hotel-apartament cu 111 unităţi necesarul minim de locuri de parcare este de 50 de locuri, din care 4 locuri de parcare aferente persoanelor cu handicap, iar 5 pentru personal.
Se va amenaja o suprafaţă de 307,37 metri pătraţi de spaţiu verde, care reprezintă 13,41% din suprafaţa totală a terenului.
Real Estate Investment SRL a luat fiinţă în anul 2001, fiind cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Călăraşi. Capitalul social al firmei este de 1.010 lei, cu un număr de 101 părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei.
Asociaţi sunt Diva Star SRL, cu o parte socială, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% şi Iancu Cuşu şi Mirela Cuşu, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49,5%. Administratorul firmei este Iancu Cuşu. Activitatea principală a societăţii constă în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Conform Registrului Comerţului, în anul 2017, firma a avut 1 salariat, cu un profit de 21.242 lei, iar cifra de afaceri a fost de 90.353 lei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii