Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:21 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi pregăteşte o nouă investiţie. Este vizat complexul Iaki din Mamaia

ro

26 Oct, 2016 00:00 1915 Marime text


Hagi Sport SRL, pe care funcţionează hotelul Iaki, a anunţat că intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională Apele Române, ABADL Constanţa, aviz de gospodărire a apelor pentru o nouă investiţie. Potrivit anunţului publicat, este vorba despre „Execuţie foraj pentru alimentarea cu apă a complexului Iaki Mamaia“.
 
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul acestuia.

Despre Hagi Sport SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în Mamaia, hotel Bucureşti B. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 3.500 de lei, integral vărsat, este compus din 70 de părţi sociale. Hagi Sport SRL este controlată de
Marilena Hagi, născută pe 4.08.1972, în Bucureşti, cu o singură  parte socială (1,428 % din capitalul social), şi Gheorghe Hagi, născut pe 5.02.1965, în Săcele, cu 69 de parţi sociale (98,5714% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Gheorghe Hagi.
 
Pe societatea Hagi Sport SRL funcţionează hotelul Iaki. Numele lui Gheorghe Hagi apare în Fotbal Club Viitorul SA, H10 Sport Lounge SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Dream Team Spirit 94 SRL, Fullman Prod SA, G & G Company SRL, GM Imobiliare SRL, GM Imobiliare SRL, H10 Sport Management & Entertainment SRL, Hagi Sport BZ SRL. La rândul ei, Marilena Hagi deţine acţiuni în GM Imobiliare SRL, care este radiată. Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător de fotbal din istoria României, este în prezent manager tehnic al FC Viitorul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii